вторник, 22 януари 2008 г.

Официално изявление

Във връзка с някои спекулации в интернет (и блогосферата пълна с говна), нашата организация държи да подчертае следното:

  • Организацията Е@ем Блогъри! не списва блог. Нашият сайт се хоства на blogger.com с цел инфилтриране в мутиралата блогърка общност и подривна дейност отвътре.

В популярната сред изродените блогъри интернет-енциклопедия Уикипедия (списвана от Уикипедофили и Уикипедерасти) пише следното:

Блогът (съкратено от английското weblog) е вид уебсайт, където се пише, както в дневник, а новите попълнения са в обратен хронологичен ред. Блоговете често предлагат коментари или новини за определена тема, като храна, политика, култура, екология, социални проблеми, икономика, градска и суб-култура, или местни новини; други служат като лични дневници. Типичният блог съдържа текстова част, снимки или рисунки, връзки с други блогове и уебсайтове, които по някакъв начин са обвързани с общата тематика на блога. Като цяло този вид уебсайтове наблягат главно върху текста, но има и такива, които наблягат върху фотографията, аудио или видео файлове.

При все че Уикипедалите от куртоазия са пропуснали да споменат и другите масови блогърски теми - педофилия, трафик на органи, домашно-приготвено бабешко порно и т.н, ние не пишем за такива неща. Връзки с деградирали блогове на нашият сайт не съществуват.


  • Организацията Е@ем Блогъри! не е терористична организация - дори напротив - ние сме хуманна революционна организация, бореща се за един по-добър свят без насилие, провокирано от страна на мутанти и трафиканти на органи, списващи блогове.

Примери за терористична организация - Уикипедия (педофилски и педерастки тероризъм), Гугъл (зла световна корпорация, индексираща блогърски пръдни), свидетелите на Йехова (лъжат хората, че са виждали Йехова) и т.н. Ние накратко сме добрите в случая.

  • Нашата организация няма за цел някакви малоумни SEO експерименти.

Това се подразбира, защото за нас Гугъл са врагове на народа. Отделно, при нас битува мнението, че всички хора, занимаващи се с това са умствено увредени. Сайтове като Alexa и Google Trends спомагат цялата тази конспирация, целяща да се изземват средства от БВП, с които да се хранят маса некадърници, занимаващи се с SEO и пропаднали блогове. В момента изработваме пакет от конкретни мерки, които ще изпратим до Гугъл, за да се прекрати цялата изпърдяна блогърска еуфория свързана с глупости като "линк байт", "пейдж ранк" и тем подобни измислени педерастки термини, използвани от блогъри и педерасти.


Надяваме се зловонните публикации по наш адрес да бъдат прекратени. В противен случай ще се свържем с нашите мастити адвокати, за да разрешим проблема по съдебен ред.


Благодарим за вниманието!

6 коментара:

voxy каза...

няма ли някаква класацийка на най-големите педали в блогосферата примерно да се появи, нещо такова?

GaN каза...

Набирате ли членове? :)

Ебем блогъри каза...

Организацията ни е отворена за нови членове. Условията за приемане са:

* Гледането на филма Gay Niggers from Outer space
* Тролването поне на три блога, където трябва да споменете името на нашата организация или нашия девиз (БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!).
* Изслушването на поне един албум на Азис или Ивана
* Посещаването на митинг на БСП ще се счита за предимство при напредване в йерархията

Разбира се, правим изключения за правила 1) и 3) стига да преизпълните условие 2).

Етичните норми на нашата организация:

* Пълна нетолерантност спрямо мутирали блогъри и тяхните творения
* Нетолерантност спрямо вражеските корпорации Гугъл ($#%$#@$#@) и Уикипедия (#@$#@$#@%#@$#@)

Анонимен каза...

oт Norman:
Аз като пръв пехотинец искам да добавим една корекция...не смиетам, че сме революционери,както е споменато ъв Официалното Изявление, по-скоро аз се доближавам до радикалния анархоиндивидуализъм ( в скоби: модерен)и пак (ъв скоби: антикомунист), защото блогърите са толко тъпи, че като чуят анарх и го свързват с комунизъм.
Благодарим за вниманието.

Ебем блогъри каза...

Нашата организация няма определена политическа насоченост и в този ред на мисли ние нито поощряваме, нито порицаваме определена политическа ориентация на нашите членове (противно на това, което онзи блогър асктишо се опитва да ни вмени).

Когато написах "революционна" имах предвид че се борим против един определен ред - предвид че всеки нещастен мутант неминуемо става блогър и така нанася непоправими щети на обществото. Всъщност ние нямаме ясна идея дали мутацията предшества блогърщината или обратното, но факт е че блогърите обикновено са мутанти, както и обратното.

Комунизмът не е поощрявана от нас идеология - някои ще кажат "да ама то навремето нямаше блогъри"...е да , ама все пак и китайски блогъри има, което навежда на мисълта, че общественият строй не е определящ за развитието на това порочно явление.

Анонимен каза...

от Norman :
Добрие, но ниема да ми викаш другарю,молям... щото аз съм си аполитичен по принцип.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !