вторник, 8 януари 2008 г.

Като начало..

Мразим шибани блогъри! Блогърите са най-тъпата пасмина на тоя свят!

Ще се обоснова накратко:

* Никой нормален човек не им чете глупавите циклофренични мисли. Освен те самите.
* Никой нормален човек не иска да чете логове на стомашно-чревната активност на някакъв шибан лузър. А шибаните блогове сами по себе си са една ментална ПРЪДНЯ!
* Блоговете са форма на протест на шибани мрънкачи, гейове и злобливи човечета. Тези никога няма излязат да си отстояват шибаните права, но няма да се спрат да мрънкат.


Но това не е всичко!!! Защото шибаните блогове в днешни дни достигат нечувани висини на гейството, малоумието и превземките. Т.наречените блогъри:

* като се наплюскат с боб, туршия и парцуца се опитват да пишат поезия или изпадат в някакви малоумни лирични отклонения. Защо питам се аз? Защо след като поетичните им размисли смърдят по-лошо и от изходните продукти на боба и туршията?!?

* Дават съвети и поучават, все едно някой ги е молил за това! Кви сте вие, бе?!?

* Но най-вече е отвратителен начина, по който тия олигофрени се правят на много модерни и cool. Самият им лайфстайл е тъпанарската им терминология, за които ще стане въпрос по-нататък.

* Грозни са и точка по въпроса. Красиви блогъри няма, щото ако изглеждаха добре, нямаше да имат време да пишат глупости, онанирайки пред компютъра.


Що се отнася до блогърската терминология (да, шибаните им превзети думички), ето ги най-дразнещите:

Блогосфера - ще рече множество от олигофрени.

Свободен блог - много ме съмнява някой да знае какво означава това. Обаче блогърите обичат да се правят на свободни и не се стесняват да осмърдяват околното пространство. Затова приемаме че всички блогове са свободни.

Гражданско общество - поредната малоумна фантасмагория, в която вярват тъпите блогъри.



Сега ще кажете, че това тук също е блог и ще сте много прави. Само че този блог вместо да дриска в околното пространство на случаен принцип (подобно на повечето такива), ще дриска само по блогърите.


Целта е всички шибани малоумни и скапани блогове да бъдат тролнати и авторите им най-накрая да разберат, че на никой не му дреме за тях!

Очаквайте продължение..

7 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Отричане, изобличаване и осмиване на блогърстването чрез... блогърстване :-) Абсурд на квадрат!

Ебем блогъри каза...

Целта оправдава средствата, а заплахата вече е прекалено голяма, за да си позволим да правим морален разбор на нашите средства!

И все пак, вярваме, че все още имаме шанс да победим мутиралата блогърска пасмина!

Анонимен каза...

от Norman
Аз не можем да кажем, че ги мразим, щото не са толко значими за мене, обаче познавам един 1-2 блогъри месии, които са толко фиизчески и умствено противни ъв действителност, че не виждам друг изход за тех, освен да се правят на много умни, принципни бунтари из блоговете, а иначе са мижитурки отвсекъде. И ако на улицата паднем или ме подгони куче, тия хич ниема да ми помогнат, а ще тичат бързо да пишат ъв блога си, че улиците са заледени от Бойко Борисов и колко много е нарастнала популацията на кучетата ъв града ни.
ох, повръща ми се от тех, а те ги сложили да каканижат ъв ниекакво табло за отличници - Блогосфера.

Ебем блогъри каза...

Съвсем съгласен!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Mark (Designer, Ralev.com) каза...

blogurite sa ot Dark-Side, ne se ebavaite ;) Tumnata sila e s tqh.. :D

Анонимен каза...

Че ти Ебем пичката лелина, ни на кой викаш грозен бе!!!

Анонимен каза...

ееееееееее македонци манафите да ви вземат сите дано