събота, 19 януари 2008 г.

BlogCamp 2008 - WTF?!?

Наши агенти наскоро попаднаха на информация за това срамно събитие!


Защо мутиралите блогъри се събират? Ето ги причините:

  • Координират криминалната си дейност!
  • Разменят си home-made педофилско порно!
  • Разменят си контакти на дилъри на амфетамини!
  • Заразяват и други хора, пращайки ги в ада на блогърщината
  • Опитват се да пишат блогърка пръд...поезия!

Нашият екип заявява, че ще направи всичко възможно да осуети тази срамна за човечеството и страната проява!

Нашите цели са:

  • Саботиране на мероприятието!
  • Съдействие на органите на реда!
  • Провеждане на информационна кампания сред населението, защото малко хора имат идея какви рискове крие такава проява!!!

В момента, ние изграждаме стратегия как да предотвратим тази гадост!

Хора, вие май не разбирате колко СЕРИОЗНА е ситуацията!

Дано да ги спрем, преди да е станало късно!!!

19 коментара:

Анонимен каза...

от Norman
амам, ти знаеш ли тия блогъри колко са лицемерни и какви гадости ми пишеха на л.с. докато си рисувах Дневника ъв блог.бг...направо ми идва да ги гърмим с базука, толко са фалшиви, че ми се гади от тех. Аз, ако искаш можем да дойдем с прашката да ги осветкам.

Ебем блогъри каза...

Би било интересно да ги взривим всички с базука, но така ще се превърнат в мъченици и примери за подражание за останалите мутанти. Аз предлагам да издадем всички педофили на полицията, Румен Петков знае какво да прави с такива нещастни влечуги!

Анонимен каза...

Абе не знам защо, ама вие тъпа... пичове много ми напомняте за едни кати... пичове от тийнпроблемс.нет, дето щяха да правят преврат и да възраждат фашизма. Карли, скорпиъс, вие ли сте?

Ебем блогъри каза...

За съжаление, интернет-дупки като тийнпроблем и бегемама са свърталища предимно на мутирали блогъри - педофили и трафиканти на органи!

Те за нас представляват вражески организации, подобно на Гугъл (шибани нещастници, индексиращи мозъчните пръдни на блогърите) и Уикипедия (списвана от Уикипедали и Уикипедофили!)

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

от Norman :
Аз пък ъв това тийнпроблем въобще не съм влизал, а в бгмама при недоклатените кръволочки също ниемам работа. Там постоянно търсят некой да им даде я, черния си дроб, я да им дотъркаля ниекой варел с кръв и плазма, а тайно се надяват и ниекой да им го отфука докато си отглеждат между другото невръстните си отрочета. Ох, не е за хора там.

Ебем блогъри каза...

Бегемама са шибана интернет-мафия, гнездо на конспирация с неизвестни цели, поне така пише в авторитетната енциклопедия "Всичко за 1 лев", която няма нищо общо с педофилските излияния на гейовете от Уикипедия!

Тяхната цел още не мога да я схвана, но се надявам да не стоят зад тази блогърска пасмина! При все това, доста мутанти-блогъри членуват в бегемама и това ме изпълва със скептицизъм!

Анонимен каза...

от Norman:
А пък ъв Уикипедия перди доста време исках да запишем за 2 билки, които ги различавам в природата и понеже всичко бех проучил за тех и много справочна литература изчетох и много добре си бех подготвил информацията, щото исках да е полезна за всички, написах си статията, без правописни и технически грешки и особености, даже майка ми провери всичко и го публикувах...обаче ниекакъв, не му помним ника, така свирепо ми скочи веднага, защо не съм сложил снимка на билките. А пък аз си бех подготвил фотографии, но понеже съм малко бавен и не можем веднага на вторта минута да ги сложим. И тоя направо ме изгони и ми каза, че там си имало йерархия и не може аз така да се бутам...и после статията, която си я бех писал толко време, излезна с неговото име, само защото бързо, бързо сложил фотографии. А мене не ме е яд, че не е излезнала с мойто име, щото аз не страдам от суета и егоцентризъм, но повече ниема да пишем и добавям там, защото те не позволяват на хората да участват, а ме пъдят и ме карат едва ли не да им четем ниекакъв Устав, да козирувам на самообявилия им се Управителен съвет, които нищо не допринасят, а само дебнат да не се появи ниекой по-умен или по интелигентен от тех. Много глупава работа.

Ебем блогъри каза...

Това е разбираемо. Егоцентризмът на шибаните блогъри и уикипедали е пословичен. Поне да имаше покритие - а то едните са упадъчна измет, занимаваща се предимно с педофилия и тъпа поезия, докато другите са си просто уикипедали, които си търсят други уикипедали, с които да изпробват новото си дилдо!

Тези хора са позор за България!

Анонимен каза...

от Norman :
И какво стана сега, разбра ли се къде, ъв коя зала ще се събират тия 130 мутанти...да си дойдем добре въоръжен с базуката да ги фотографирам на един път...то не че и тука не ми е кеф да ги отстрелвам по единично, но сметам, че ще е добре да се изкажем ниекак си по-грандиозно и да не се повтарям повече.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Пазят го в тайна...ти смятай ако ушев ги разбере колко педофилско и бабешко порно ще хартиса!

Анонимен каза...

от Norman :
Ми аз ушеви не познавам, но се сещам за един, който много ми е симпатичен и ми се харесва - прилича на Мистър Пропър, май се казва Явор (фамилията не му я помним) и винаги е много спретнат и чист...да кажем ли на майка да го потърси или да му се обади, да дойде да протоколира срещата !?

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

А, бе, сладури, само двамата ли си четете блогето?

Анонимен каза...

Алекс-чо, съветвам ви да прочетете нашето официално изявление.

Повторно окачествяване на нашият сайт като "блог" няма да се толерира и ще се наложи да въведем реципрочни мерки спрямо вашият пропаднал блог. Вие можете да бъдете и доволен от това, тъй като твърде вероятно за кратко време ще се превърнете в архи-мутант-блогър, поне по отношение на уникалните посещение във бльох...блога ви.


БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

от Norman :
А днеска ниема нищо за отстрелване ъв Блогосферата, сдуханяк до сдуханячка, дори не ми се иска да им правим изкуствено дишане като им напишем нещо свежо и ободряващо. Умреляци отвсекъде.
Е@ем блогъри, така като гледам аз съм преизпълнил условието за членство ...а ти не можеш ли да ми направиш едно такова оръжие, там където не ми се гоовори или ми трият коментарите да им плескам по едно зелено разпльокано петно ъв сайта... да се почувстват ощастливени, че поне съм ги посетил. Нещо като това фекалче дето като го натиснеш и то пръцка, и майка ми го беше купила като бех по малък и като ни идваха гости аз го слагах под възглавничките на канапето и госта като дойде и седне, то пръцкаше и аз карах стрестнатия човек да повдигне възглавничката, да видим какво е направил и той/тя се втрещяваха смутени от фекалчето хехехех

Анонимен каза...

Ей, ама ти вече си си редови член, критериите са преизпълнени отвсякъде :)

Що се отнася до оръжието, за жалост на тоя етап ще трябва да се задоволим с по-примитивни методи :(

Абе чудна работа тая блогосфера (пълна с лайна)...значи вчера протести по плавници, вдигат стени от кашони, плескат баници с боза, подпръцкват окрилени от идеята за виртуалното им там гражданско общество...и никой от тия блогъри не иска да пише възторжени мутантски речи.

Значи ще изчакаме преди тези да родят поредната си гениална идея, според мен няма да е дълго.

Анонимен каза...

хахахахах!
Отдавна не ми е било толкова весело.
Само не разбрах защо ебем блогъри не вземе да ограмоти задникодържача си norman. Нали недолюбва неграмотността и я поругава. Ами хайде тогава да предаде един ускорен курс по български език и граматика на това същество. Че дразни някак...

P.S. ебем блогъри...ами сигурно...като няма какво друго да е*еш.
P.P.S. Като се надъхаш, ми напомняш на професор Вучков.

Анонимен каза...

от Norman :
Ако искаш да знаеш на мене първопизма и гърматиката са ми добри, но когато се развълнувам правим грешки.
И ниема да ме наричаш задникодържач, аз съм пехотинец тука. И виждаш ли колко си прост блогър...това "еб@м блогъри" е употребено образно ъв преносен смисъл, а не както на вас ви се иска - грозни недоклатени киликендзери !
И киликенДЗер ще си го пишем с дифтонг, щото така ми се харесва.
А освен това и аз не знам кой е Е@ем блогъри, ти от къде знаеш какъв е в живота. Аз си го харесвам щото сме си съидеиници и съратници ъв боя.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Е@ем блогъри, закъснял си с десетина годинки. Стилът на Мишо Шамара отдавна не е на мода. Двама-трима души съзаклятници симулирате дискусия и се питам дали някой разумен човек ще ти се върже на флейма?

Анонимен каза...

meditech bbcs tianzhong geocities invented exodus fairclough paved leas generic stating
lolikneri havaqatsu