понеделник, 14 януари 2008 г.

Нашият манифест!

Джеймс Джойс ака Курошин (http://www.kuro5hin.org/story/2004/2/2/171117/8823 ) е написал една чудесна публикация още през 2004-та година, описваща блогърската заплаха и защо трябва да се борим!

Нашият екип благодари на този велик човек! Неговият труд ще преведем на български и ще използваме като наш манифест!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Всички вие тъпчещи се с еспресо, ползващи iMac (бел. прев: в България: саморъчна щайга или лаптоп от МЕТРО под линукс), живеещи в предградията (бел.прев: в България - Люлин и Младост), работещи "интелектуален труд" бели (бел.прев: съмнително), които не пишете нищо креативно, освен (с повече късмет) в сферата, в която работите! Повечето от вас си мислят, че пишат нещо оригинално и допринасяте нещо, слагайки глупавите си писания под Creative Commons лиценз само защото така е модерно. Мислите си че разбирате от блогване, понеже поназнайвате HTML/CSS, но истината е че поне 40% от блоговете ви ползват стандартни темплейти. И си поствате малоумни снимки, в които гледате умно или се правите на митични същества!

ВИЕ ИЗМИСЛЯТЕ ДРАЗНЕЩ ЖАРГОН ПРОСТО ЕЙ ТАКА!

Думата "уеблог" би била приемлива. "Блог" би могло да се изтърпи. Обаче тези:

  • Блогосфера
  • Травъл блог
  • Блогрол
  • Моблог
  • Блогстрийм

просто вбесяват!!!


ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ БЛОГОВЕ ПИШЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТЪПОТИИ!

Може и да има смисъл да има един блог на тема. Дори 20. Обаче 20.000 вече е прекалено! Повечето блогове се списват от Американци (бел.прев ехх...да беше така!) и в тях се говори предимно за тези неща:

  • Президентски избори (бел.прев: тук става въпрос за всякакви избори)
  • Икономика
  • Политика
  • Блогване (бел.прев ще рече мутантския начин на живот)
  • FOSS (бел.прев: АМАН!)
  • (бел.прев): всякакви петиции, протести, тъпа поезия, педофилство, педерастия и оплюване на т.нар "селяни"

Достатъчно е да се прочетат 2-3 блога и там ще се намери всичко по тези въпроси. Всички останали блогове са АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНИ!!!


бел.прев: следват коментари по отношение на техническото обезпечаване, които ще спестим, защото включват детайли как да се борим срещу шибаните блогъри, които са част от нашия таен DoS арсенал!


ВИЕ СТЕ ШИБАНИ ТЪПАНАРИ! (бел прев. ЕВАЛА, ДЖЕЙМС!)

Простотията на блогърите е очевидна, когато станат емоционално-обвързани с малоумните тези, които защитават. Когато това се случи, тези кретени и мутанти правят всякакви логически (бел.прев: и граматични) грешки, като например грешни аналогии. Ето един пример - откъс от блога на няква мутирала идиотка:

"...дори най-безочливите хакери няма да се учудят ако ги арестуват и обвинят, че са проникнали в библиотека и са унищожили и надраскали кориците на всички книги вътре. Точно това се случва, когато дефейсват с безсмислени коментари блогове, съдържащи оригинално и креативно съдържание!"

Браво, ма тъпа краво! Току-що окачестви дрънканиците на милиони олигофрени като безценен безплатен източник на информация! Тролването на тъпи блогове няма нищо общо с унищожаването на книги в библиотеката! Това е все едно да напишеш хиляди страници и да ги закачиш на стената за "предложения и оплаквания"! И това няма да попречи на другите читатели в библиотеката! Затова си затваряй тъпата човка и не се прави на идиотка с умопомрачените си заключения!


ВСИЧКИ СТЕ ОВЦЕ!

Когато обсъждате нещо, за което се правите на много сведущи (нагла лъжа), няколко кретена пишат някаква абсолютна безсмислица и всички останали се съгласяват възторжено. Това се нарича мета-блогване и е абсолютно порочна практика!


ТЪПИЯТ ВИ БЛОГ ОСИРА ГУГЪЛ! (бел.прев: Гугъл: вражеска компания, която индексира тъпи блогове и трябва да бъде унищожена!!!)

Ето заради това, тъпите ви блогове стават дори още по-безсмислени! Преди време, тъпите ви блогове бяха разпръснати простотии и мрънканици. Сега, те вече тровят Интернет!

Ако търсите в Гугъл за някой специфичен термин, първите резултати са от шибани синдикирани блогъри (бел.прев: НА САПУН!), които пишат абсолютни безсмислици и си ги линкват помежду си! Trackback и тем подобните глупости са като хипертекстов вирус! Гугълският page rank не е измислян, за вашите КРЕТЕНСКИ блогове, където от 1000 страници, всяка една от тях се линк-ва с останалите 999!!!

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ (бел.прев: нашият екип има друга гледна точка и ще я споделим вместо тази на авторът):

Вие блогърите сте мутирали олигофрени и боклуци! Трябва да бъдете изкоренени, защото освен че сте заплаха за Интернет, сте заплаха и за човечеството!

ПРОТИВ БЛОГЪРЩИНАТА! ДА ЖИВЕЕ ХОМО САПИЕНС!

69 коментара:

mindbolt каза...

Кажи им го бе! Бахти напастта са тия. Мразя блогърите!

Анонимен каза...

Сега остава да се охарчиш $8-$12 за домейн. Да си направиш малко хтмл файлчета и т.н. за да не виси омразата ти/ви във въздуха :P

Анонимен каза...

Ти направо ме отказа да се занимавам!Дай и други неща дето да обезмислим:)

Ебем блогъри каза...

ICANN все още не позволява анонимна регистрация на домейни, поне не такива, каквито биха допаднали на нашата организация! А тъй като блогърите са гадна мутирала пасмина, не можем да си позволим на този етап да се идентифицираме. В момента набираме средства за закупуване на лично оръжие (Зигзауер) за защита от мутирали изроди, когато успеем да оборудваме всичките ни членове, това ще ни даде сигурността, необходима за едно такова начинание. Както казва един колега "ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!". Що се отнася до писането на html, това е ирелевантно към целите на нашата организация.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

mindbolt каза...

Искам да даря старият си Зиг на вас. Кой и кога ще дойде да си го вземе лично? Айде де, не всеки ден ти подаряват патлак за 2000лв.

Ебем блогъри каза...

Благодарим, но донации не приемаме в момента, събираме единствено членски внос. Ако желаете, можете да станете наш член като за целта:

* Изгледате филма Gay niggers from outer space - това е изискване на Американският клон на организацията
* Трол-нете успешно поне 3 блога, като споменете в постовете си "е@ем блогъри" или поне "@.б." Тролващите постове трябва да оцелеят поне един ден.
* Ако случайно имате минали прегрешения (блогове) да ги затриете незабавно
* Да изслушате поне един цял албум на Азис или Ивана.
* Да отидете на митинг на БСП е бонус, който ще ви помогне в израстването в йерархията.

За в бъдеще, мислим да автоматизираме процеса чрез j2ee приложения, разположени на няколко сървъра, всеки един от тях при успешна автентикация ще издава на бъдещият член личен SSL ключ. Но за момента трябва да се задоволим само с това.

Блогърите на сапун! Да живее хомо сапиенс!

Анонимен каза...

Хммм я да видим,кой е под Blogger?
На кой сайта му е във формата,или
направо си е блог де? Е айде сега
респективно по вашето заглавие
що не земете да са е@ете и да изчистите мрежата от простотиите
си,на които сами си противоречите
ама де тос акъъъл...

Анонимен каза...

Очевидно мутиралата блогърска пасмина се е почувствала застрашена от нашата организация, защитаваща бъдещето на нашият вид!

Ето, по-нагоре, един мутирал блогър, с омекнал мозък, се опитва да си изкаже негативното отношение спрямо нас. Естествено, това звучи нелепо от мутирал блогър, занимаващ се с педерастия, педофилия и трафик на детски органи!!!

Забележете само колко е грамотен - "тос", "що", "земете", "де" и така нататък, да не говорим, че пунктоацията на практика липсва.Ето това се случва, когато се превърнеш в блогър и мозъкът ти мутира - първите симптоми са УБИЙСТВЕНА НЕГРАМОТНОСТ!

С напредването на блогърската мутация, индивидът става напълно асоциален, занимава се изцяло с криминална дейност или просто онанира, докато не завърши като мутирал квартален алкохолик/наркоман - блогър! Хора, осъзнайте се! Блогърството води до разпад на моралните ценности, социалния живот, постоянната работа и приятели! Не се подавайте! Борете се срещу мутантите!!!

Анонимен каза...

Определено смятам, че автора на тази статия има някакви отклонения :)
Просто човека си е за лудницата. Ти си заплаха за самия себе си, но като гледам си прекалено луд, за да го осъзнаеш :)

Успех в борбата ти :Д

Ебем блогъри каза...

Горният коментар очевидно е написан от блогър в ранната форма на блогърските генетични увреждания. Съдим за това по неговия пост, където понятието "пълен/непълен член" е относително непознато. Това е най-началната фаза на блогърщината, преди мутиращият индивид да се превърне в неграмотен такъв. Човече, за теб има спасение! Незабавно затрий своя безсмислен блог, така ще живееш средно с поне 10-15 години повече! Докато са в начална фаза, мутациите са обратими, но с напредването на блогърските мутации, уврежданията стават необратими! Твоята съдба е в твои ръце! Ако не си помогнеш сам и Господ няма да го направи за теб!

Анонимен каза...

от Norman
Ми аз не съм неграмотен, обаче си имам ниекои специфични изразни особености...можем ли да станем член на вашата организация, дори от пехотата да съм, но с нещо да помогнем. Благодарим за вниманието.

Ебем блогъри каза...

Да, разбира се! Вие сте добре дошли в нашите редици!

За целта трябва да:

* Изгледате филма Gay niggers from outer space - това е изискване на Американският клон на организацията
* Трол-нете успешно поне 3 блога, като споменете в постовете си "е@ем блогъри" или поне "@.б." Тролващите постове трябва да оцелеят поне един ден.
* Ако случайно имате минали прегрешения (блогове) да ги затриете незабавно
* Да изслушате поне един цял албум на Азис или Ивана.

Анонимен каза...

от Norman :
о, не, не съм съгласен...ъв никакъв случай не можем да слушам Гъзис и Повлекана, чалгата ми е отвратителна а пък и не знам къде да я търсим.
И не ми се харесват тия условия, приличат ми на темите на дебилите от Блогосфера, където пишат огромни чаршафи - кои 7 албума биха взели на необитаем остров...лелел, каква важна тема е това , че даже 2-3 лумпен-мутанти са ги сложили на таблото да споделят пред българската общественост предпочитанията си...тц,тц...
Ако ме приемете, приемайте ме без условия и да почваме боя, молям.

Анонимен каза...

от Norman:
Вече тролнах два сайта с крилатия лозунг -Блогърите на сапун; брой ли ми се за две точки !? Единия е на кухавеляка дзвер, другия на мазната креатура еминбей. Добре ли съм направил, щото тя майка не знае какво точно вършим, и да не ми се кара после.

Ебем блогъри каза...

О, да, Емин Бей е върховен мутант и криминален елемент - архипедофил и един от тарторите на блогърската пасмина! Специално за тролването на неговия МУТАНТСКИ блог точките се утрояват. За жалост засега не мога да потвърдя наличието на тролските постове - очевидно изродите са ги модерирали. Тъй като вашата програма е амбициозна, условието с Азис може да отпадне във вашият случай.

Други уникални изроди и врагове на човечеството са Йовко и Марфа - някой ден и те ще бъдат достигнати от нашата дълга ръка!

Анонимен каза...

от Norman :
Ми да тоя оплешивяващия дзер го е изтрил; или гаджето му годзилата с мазната коса го е забърсала. Тия двамата не си плащат парното и по цела нощ стоят будни ъв студа.
А има още такива като умреляка Григор Гачев и Дончо с рупора, дето само гърмят за екологични инициативи, а иначе карат такива коли - бръкми, че унищожават и малкото кислород на планетата. Но аз ще ги преслушам всичките ИТ машинисти тука, дето само бълват интелектуален отпадък и не си бръснат челата преди да пишат по такива сериозни проблеми на Човечеството. Има и един затлъстел симпатизант на педерасти-педофили киберкракер май беше и неговата грудкоподобна глава ще сканирам, но само когато имам време и желание, и когато успеем да превъзмогнем отвращението си от тех. Буоооххх.
Ниема да си давам много зор, а пък после почвам женските слузести плюнки; видните блогърки...хехеххе

Ебем блогъри каза...

Похвално, другарю!

Дано да ставаме все повече и повече!

Аз имах пререкания с уикипедерастите и скапаната им уикипедия, където незнайно защо бяха изкарали блогърството еквивалентно на героизъм! Когато им описах реалната ситуация, неизвестен уикипедофил-евреин набързо ме цензурира. Ах, колко жалки са всичките само!

Анонимен каза...

от Norman:
А, чакай да се отчетем с още 1 точка...попаднах на ниекаква женска май LeeNeeAnn, нахвърляла ниекакви торни барабонки, за това как да се присмива на маймуните и аз и написах следното:
" Лелел, тъпня... това само ниекоя смачкана женска може да го издигне като програма максимум... така докато се лендзиш с недодяланите си литературни фасети, знаеш ли че ти е дошло време да се озъбиш ъв Бакърената, а !? хехех

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН ! "

Сега ще видим дали ще го изтрие, че са я сложили на таблото ъв Блогосфера, хехех
И не ми викай другарю, молям!

Ебем блогъри каза...

Браво! Потвърждавам поста! От вас ще излезе един достоен член на нашата организация, убеден съм!

Анонимен каза...

от Norman:
Ето още една точка си добавям...писах ъв блога на Дончо Ангелов, щото тоя се е самозабравил с императивния си и фамилиарен тон.Ето ми мнението по въпроса за караконджулско-карагьозчийски протести.

"от Norman :
Абе вие докога ще продължавате с тия шутовщини. Обезсмислихте всяка сериозна причина за протест с глуповатите ви маскаради. То верно, че от такъв клоун като тебе дето си е сложил на показ целото семейство и демонстрира единствената си гордост, че се е репродуцирал, не може да се очаква нещо по-смислено. Как не се засрамите малко, че сте такива убитаци, а ми се правите тука на войводи, лидери и невести с пълни светилници.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН ! "

Хайде, приятен ден желаем на нашта организация, че ние с майка ще си ходиме днеска на едно приятно развлечение, а пък довечера като се приберем, ще видим какво е станало.
Всичко ти хубаво Е@ем блогъри, и да знаеш, че на тоя етап имаш моята симпатия, но не се знае докога.

Ебем блогъри каза...

Някакви шибани малоумници, занимаващи се с най-малоумната професия на този свят - SEO (за непросветените - занимават се как да пробутват МАЛОУМНИТЕ си сайтове и блогове по-нагоре в търсачката на вражеската компания Гугъл) - са си направили блог!

Поредните мутирали блогъри ще кажете, ама това не е всичко! Тези глупендери обсъждат нашият велик сайт, наричайки го БЛОГ!!!

Аз се опитах да им обясня, че са ретардирани малоумници, но тези тъпанари модерират моето становище!

За всички, посещаващи сайта на нашата организация искам ДЕБЕЛО да подчертая две неща:

1) НИЕ НЕ СПИСВАМЕ НИКАКЪВ ШИБАН БЛОГ!

2) SEO за нас е мръсна дума, не искаме да си имаме нищо общо с вражески корпорации като Гугъл и не ни интересува кой ни бил линквал или не! Това са неща, интересуващи само малоумни СЕО-та с мозъчни увреждания, тъпи шизоидни и тем подобна ИЗМЕТ!!!

Много лошо им се пише на тези мутирали нещастници! Специално за некадърният им блог ще вкарам целият си арсенал от експлоити за wordpress! БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

от Norman:
Амам, къде ни коментират да отидем да им набием репите до плазмено ядро на Земята. А знаеш ли тия скумрии женските блогърки, нали са много самоуверени, че са великолепни писателки, публицистки, мемоаристки, интелектуалки, що модерират коментарите и не ги пускат.
Баси и очилатите кофи дръгливи, тия май наистина са се взели за "отличници" ъв живота, хехеххе
Е@ем блогъри, аз се прибрах...кажи къде да се позиционирам с ерпегето, че аз не съм много запознат с размерите и топографското разположение на блогрезервата и многообразната фауна ъв него.

Ебем блогъри каза...

sivoseo.com - там са гадовете! Разправят че сме били блогъри! Разправят, че от нас нямало смисъл!

Кон да им го натресе на тия!

Анонимен каза...

от Norman :
Добре, ще погледнем после.
А ти знаеш ли, че повечето блогъри не си плащат парното и тоя Дончо не го плаща. И питам с какво са по-различни от крадеца Вальо топлото, а, само дето знаят да плюят, иначе до един биха искали като него да си пощипват (разбирай да крадът)като него, но иначе големи национални борци за справедливост са тука ъв блоговете. И му писах на тоя райбер Дончо но той го изтри.
от Norman:
" И защо ми изтри коментара, а , лумпен ексхибиционистичен . Какво си нацвъкал тука снимки на домашните си скумрии . Когато ти хвърлят по некоя дребна стотинка ще се скъсаш да рекламираш разни екологични недъгави пантомими. Аре пък дано почнеш да си плащаш парното с тия стотинки, че заради такива "будни граждани" ползващи, но не плащащи ще го оставят без общинска субсидия и ще го продадат. И догодина ти ще си виновен за още по-високата му цена. Амам нали тука можеш да се правиш на големата работа, a пък императивния и фамилиарен тон си дръж на жена ти, и кажи и да си смени малко скумрииската физиономия, че плаши децата.

Ебем блогъри каза...

Ами да!

То те блогърите да мрънкат могат, ама на действия - никакви ги няма!

Един от тях (Жоро Чорбаджийски) разправяше че не му пукало за изборите за кмет щото никой не му бил дал пари да гласува. И само няколко седмици по-късно взе да псува БатБойко как не бил му почистил улицата дето му бил офиса! Ей тъпанари бе! Толкова прости, че няма накъде повече! Ама то от мутанти какво можеш да очакваш!

Анонимен каза...

от Norman:
Аз не можах да ги намерим тия павиани за които казваш, че злословят за нас.
А пък една леля Тонка (Антония)ме пита за какво ми е да ги правим на сапун, и аз и бех отговорил , че сапуна ще го ползвам за пургатив за провинциалните им затъкнати, тегави задници с които са задръстили пространството. Обаче комплексираната мисирка, която се е взела за изящна дама го изтрила, та се наложи пак да и обяснявам:
от Norman:
О, лельо...Ми то какво ли друго ти остава освен да триеш истините за райберите-блогъри и истините за себе си... да се веселиш и да се лендзиш като късогледа пуйка. Сапуна- пургатив може да ти достави удоволствие, щото вие на село други развлечения си ниемате.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Браво, браво! Аз в момента се боря с уикипедалите и оная блогърка-поетеса Марфа!

Анонимен каза...

от Norman:
A видех една тема на тая Марфа, за правописа на думата НЕ ЗНАМ, и колко е възмутена и пуфти като голем непотребен самовар, като разнебитена руска печка плюва срещу неграмотността, а не си погледне свойта умствена теснота и интелект на перачка и се наложи да я коригирам :

от Norman :

Лелел, какава застрашителна лавина от простотия има тука, хич да не си мислят, че ще им четем коментарите. Прочетох само недомислицата на баба ли е, леля ли е тая Марфа.
Амам лельо, като си такъв голем капацитет по НЕ ЗНАМ, що не си си признала, че не знаеш...че глагола НЕЗНАЯ се пише слято, ма ?!
Ей, блогърска простотия неизкоренима!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

О, здрасти Е@ем блогъри, днеска къде ще отстрелваме безидеините овци, сантименталните тъпи, грозни крави и късокраките SEO шебеци, щото аз не съм чел още.
А знаеш ли че тая разшляканата бездарница Марфа ми е изтрила коментара, вместо да ми е благодарна, че по доста деликатен начин показвам неграмотността й. хиухихи

Анонимен каза...

А пък тоя Гошо-тъпото Чорбаджийски пак се сополиви, че имало мъгла днеска...баси и глигана неотстрелян, аз пък му писах следното :

от Norman :
А ти защо не си плащаш парното бе мемелюк превтасал !?
Да не мислиш, че хората съществуват само за да ти обслужват на тебе маясълясалия ти вмирисан муфтаджийски задник.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Амам къде си Е@ем блогъри, да не си се отказал от манифеста.Виж аз колко точки натрупах, а ти никакви трофеи не довличаш.
Обаче днеска има много киликендзери кацнали на първа старница, много са ми удобни и не ми се налага да ги търсим по хралупите. Даже това изкопаемо Григор Гачев са го вързали с канап на жицата, хехеххе
Ето какво му написах за Добър ден :
от Norman :

Айде, още една мижитурка цъфнала на първа старница и призовава за права и рекламации.
Абе, Горчо на тебе дониекъде ти е простено, щото си такава природна рекламация, че даже ми е жал да те подпукам.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Индивидът-блогър Илия се опитва да обяснява дзен-принципите на блогърщината и се наложи да му обясня, че между кретенизма на блогърите и дзен-будизма няма никакви допирни точки!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

от Norman:
Лелел, а тука има едно страшилище медуза Горгона illa, много му е трудно да се разбере, като на какво прилича, щото от грозотата й/му верно е трудно да се каже какво е, и само пита и разпитва дали случайно не е нещо като блогър дзен будист. Аз й/му отговорих, но тя го изтрила и се наложи пак да й набием отговора ъв пихтиестата глава :
от Norman :
Що си ми изтрила коментара ма Горгоно ?!
Пък вземете се понаучете малко от по-умните хора, които ви помагат да се идентифицирате :
"Колко пъти да ви се казва, че вие блогърите сте си същите убитаци каквито ви срещам по улиците; гледам ви смачканите физиономии да набиват мазни пици по спирките; да се шматкат като обезглавени мухи в екологични протести с неясен изход и цели, а като триебва да преинсталирате един виндовс, ви се разтреперват клечавите непрофесионални крачета; Колко пъти да ви се обяснява, че графоманията не е литература и че обсесивно-компулсивното разстройство не е богатство на духа, а заболяване, което не подлежи на дискусия, както се опитвате тука да полемизирате блудкажните си писаници.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Ха, тези шибани мутанти не спряха да се опитват да настройват общественото мнение против нас!

Някакви ни наричат терористична организация, а теб - Осама бин Норман! В момента обмислям какво официално изявление да им дам на тия.

Освен това някакъв лумпен-картоф искал да наебе някой от е@ем блогъри. Казах му че ще му пратя Апостол Апостолов да му разцепи задника с голямата си рунтава розова палка!

Анонимен каза...

от Norman:
А пък тия малоумници блогърите не спреха да се коментират взаимно и все на първа старница им избиват въшките по челата. Хем пишат тъпотии, хем уж все не могат да си отговорят защо го правят...ех, че евтиния са тия повехнали авторки с романтични имена като целулитната торбалана Жюстин Томс. Ето пак триебваше да им отговорим отрезвяващо защо "блогват" това е ниекакъв нов уникален глагол...тц,тц :
Айдеее, и тука аналните фисули се коментират взаимно.
Аз ще ви отговорим защо ниекои блогват т.е. пишат тъпотиите си - защото това им е работата...верно мижава и срамна е малко тая работа, амам кой ще им даде 32 стотинки за статия, а !?
Нископлатени мижитурки драпащи за хуебец, които си мислят, че са хванали палката на манипулацията...жалка картинка сте !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman :
O, здарвей Е@ем блогъри, как си, добрие ли си днеска.
Те триебва да са ми благодарни, че изобщо им обръщам внимание а не да ме наричат Осама-дрън-дрън...
Амам какво ти разбират свине от бистра кладенчова вода.
А тоя картофф е един извратеняк, перди 1 година като пишех ъв един форум, дето майка вече не ми дава да пишем заради него, защото той ми пускаше едни много грозни и страшни сексуални снимки, за да ми покварява съзнанието и чувствителността. Обаче ъв скоро време ще запълни каренцето за криминалната хроника ъв ниекой жълт вестник или ще се разположи нашироко ъв подлистника с некролозите.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Тъпи парчета, бе! А пък оня дзвер сега пак подритва некви онлайн петиции и тем подобни блогърщини! Щели да ми правят петиция да спасяват Рила! Аз им казах на тия некадърници първо да почистят междублоковите пространства, осрани от техните боклуци. Да спрат да си паркират 15-годишните дараци в градинките! Ама не та не - требва да подпръцкваме и да правим еко-протести!

Ей, тъпа пасмина ти казвам, бе! Няма надежда за тези пропаднали типове!

Анонимен каза...

от Norman:
Да, да ...така се спасява планина с позьорщина и фалш. Ми как да отидеме с майка на тоя протест, като те ще си играят ниекаква селска вечеринка на открита сцена, щото ъв театрите триебва да си платят сцената и тогава, ако ниекой се заблуди да дойде да ги гледа. Муфтаджии и лицемери, амам нали им раздават безплатно едни такива тестени закуски...забравих как се казваха, щото аз не ги ядем, и тия мизерници ходят, дъвчат и скачат. А пък тия от провинцията дето са се довлекли тука да правят движението на транспорта още по-невъзможно си въобразяват, че са част от пулса на града и правят история с маймунщината си. А знаеш ли тоя Г. Гачев, колата му е като на Фред Флинтстоун и отдолу му се виждат краката – сигурно затова се мисли, че е еколог – не се е изолирал от природата. Обаче ъв ауспуха му, направо е забит комина на ТЕЦ Марица-Изток, освен това кара с ниекаква престояла мазнина- олио от един гнусен и много мръсен китайски ресторант ъв който редовно се храни. Е кажи ми как може аз да ходим с такива лицемери на протест. Защо те не си погледнат себе си ъв пространството което обитават и как изглеждат ъв очите на околните и тогава, да имат очи да организират протести, за да може и ние с майка – нормалните хора да ги подкрепиме.
А пък онова плешивото плашило – дзвер е толко кухо, че не ми се коментира просто.
Има и некакъв психопат Ангел Грънчаров, и тоя си е превърнал заболяването ъв професия.
Ох, повръща ми се вече от тия, язък че си хапнах ниекакъв пъпеш от Бразилия и сега ще триебва да го връщам бързо, бързо заради мутантите, които описах. Буооххх.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman :
Лелел, уж на вид умни хора като ниекакъвси блогър Юлиан Попов как прогресивно деградират и същевременно нанасят вреда на нищо неподозиращи читатели, като се опитват да им поясняават положението на борсата с буркани. Чакай да си запишем какво съм му отговорил тука, че тоя може да ме изтрие след малко :
от Norman :
Лелел, каква глупава блогърска статия с претенции... ми нали тия смотаняци които са загубили вчера и днеска всъщност са подкрепили с парите си един циел омразен континент, парите не са се изгубили ъв окена, просто са отишли там където ще работят по-добре. Тц, Тц ...и сега всичките тия талантливи, опитни, уволнени хора, какво ли ще правят...ще станат блогъри и ще пускат "талантливи" статии за по 32 стотинки едната като тебе, а ти ще останеш гладен.
Ох, мъка, мъка...

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Мани, а пък някакъв си асктишо се опитва да ни сплашва със съд! След консултация с нашият адвокат взехме решение ако той заведе дело, да заведем веднага контра-дело и да го съдим за нееднократно отправяне на заплахи, тормоз, клевети (нарича ни фашисти, извращения, фанатици и забележи: БЛОГЪРИ!). Нашият иск ще бъде точно за 0,01 виртуален долар повече и ще настояваме да ни го преведе на мейла!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

от Norman:
И къде е тоя асктишо да го прочетем, молям,E@ем блогъри !?

Ебем блогъри каза...

http://nname.org/2008/01/13/%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%81-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%8A%D1%80/

http://longanlon.bloghub.org/237/#comment-4469

Ето това са безпочвените му заплахи!

Брей, какви хора са тези бе? Ама да де, то не са хора - блогъри са!

Анонимен каза...

О, здарвей Е@ем блогъри, днеска съм много ранобуден, щото навън вали хубав сняг и после ще си правим коловози ъв парка. Но преди това ковнах на първа страница онова валчесто грозилище Жюстин Томс с евтините маркетингови номера, дето се опитва да си рекламира "книгата" - некаква сбирщина от нарезани вестници.Ето какво и писах :
от Norman :

И какво...на фона на официалната информация от НСИ съобщаваш, че две бурета са издали ниекаква безполезна брошура.
Ох, нищета, нищета блогърска.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

И представи си, молям ти се тоя бидон Жюстин Томс ми казва, че много ми се радвала...тц,тц...лелел, потресен съм от толкова много интелектуален дефицит, и аз и отговорих :
от Norman :

Ми как ниема да ми се радваш като мотото ъв живота ти е :
" Те ме плюят, аз си казвам - дъждец ме вали и се къпем в росата "
Буооххх, гадост.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Ами ако е ползвала изрезки само от авторитетния вестник "Труд" може. Аз само него уважавам, защото вътре бяха писали, че блогърите са гнусни влечуги, гейове,бивши агенти от ДС и тем подобни. Естествено, блогърите мразят този вестник и подигравателно го наричат "Труп", само дето вестника си го има и то в голям тираж, докато тъпите им блогове никой не ги чете. Абе завист бе, какво да ги правиш!

Анонимен каза...

от Norman :

Е не знам, ние с майка вестници не четеме, но на едно миесто, ниекаква армия от умствено инвалидизирани блогъри се опитва да ме наставлява, и аз им отговорих :

от Norman:
Я не ме поучавайте, а почвайте да си пишете халтурите, че днеска не сте изкарали и 18 стотинки и ще ви налегне депресията от 1929 година...а аз ще си ходим да си правим снежни коловози ъв парка.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman :

А ти знаеш ли го тоя шизожурналиста Иво Беров, там на едно место си признава че е оная тиква voxy и още ниекакъв ник. Амам, всичко това ние отдавна го знаеме само Иво Беров вече не знае кой е, щото се е разлял ъв 100-200 блогър ника. И ето аз какво му казах, пък дано спре да си шири болестта ъв целия нет, че ми омръзна да го четем ; но може само да послужи за пример на лумпените блогъри ъв какво психично болно страшилище ще се превърнат след не много време :
от Norman:
Ми да, пълно е със шизожурналисти, ето го и тоя Иво Беров, аз с него не съм се карал, но и той май ми пишеше неприятности. А тука се представя за технологичен лумпен, щото си е такъв лумпен, но като се каже отпред технологичен, на висшите технологии, е по-така баш, от обикновен БЛОГЪР...буооххх!
Освен това си и оня извратеняк картофф и пишеш мръсни порнографски четива от името на женки.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Блогър-шизофреник, списващ НЯКОЛКО БЛОГА?!?!?

Брей, това шизофренията при блогърите засега не беше изявен симптом!

Предполагам някой сериозно трябва да се заеме да направи малко клинични изследвания. Според мен антипсихотиците биха имали ефект! А иначе засега си оставя стандартната терапия за блогъри - конска доза кетамин ежедневно така че да се въргалят по земята упоени, вместо да си пишат тъпите блогове. В продължение на 2-3 месеца ако се прилага както трябва, според мен по-леките случаи може да се излекуват...

Анонимен каза...

от Norman :
Е ти пък чак сега ли го разбираш това, за блогърите които имат по ниеколко десетки блога. Тука леки случаи ниема, всичко е тежко и непоправимо увредено. Ниема смисъл да се трошат пари за клинични изследвания и да ощетяваме стенещото човешко общество, казахме БЛОГЪРИТЕ НА САПУН и веро.
А, исках да те питам къде да ги търсим за стрелба, щото аз само на Блогосферата ги виждам, има ли още така обособени свърталища на блогъри инсекти да минем да ги обгазим малко и да се разнообразим, че тия от Дневник малко ме отегчават вече, молям !?

Анонимен каза...

от Norman :
Ето пак попаднах на оня кухавеляк Дзвер, дето разкава за така наречения караконджулски "протест". Ох гади ми се от него, толко малоумно и глупаво същество просто не можем да повиервам че съществува. Но понеже ми трие коментарите, значи май наистина съществува. Чакай да си сложим мнението тука.
Ми да, поради липса на евтини развлечения (бира и кюфтета), щото ти скъпи не можеш да си позволиш и това може да се нарече развлечение за свободното време на съвременния лумпен, но ъв никакъв случай ПРОТЕСТ, както се опитвате да узурпирате и подмените ценности духовно изстрадани и дадени на Човечеството от самия Махатма Ганди. За съжаление вие свинете и тия бисери ги подкопахте, овъргаляхте и обезценихте с тъпите си зурли.
И да започнеш да си плащаш парното, муфтаджия сплескан !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman :
А тоя райбер , Дончо Ангелов сега поучава, къде триебва да се даряват пари - не за Могилино, щото тия деца там ниемали шанс, а за save-darina...
И се наложи пак да го върнем ъв реалността :

от Norman :

Абе, мижитурко Дончо, ти пък откога имаш кинти да даряваш , а...като си затънал ъв кредити и по-правилно е да кажеш, че получаваш от save-darina...за да ги рекламираш, пропагандираш и да си храниш грозните скумрии вкъщи.
Амам то доста семейства вече се изхранвате от тоя "БЛАГОТВОРИТЕЛЕН" сайт и клона ще се строши вече. Верно, че за такива муфтаджии може да се нарече сайт на милосърдието, щото храни ваште деца.
Даже пък знаел той, кой имал повеч шанс в този живот.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Това за спасете Дарина...наши агенти достигнаха до информация за някакъв педерастки SEO конкурс сред мутиралите блогъри. Та там един мутант се жалваше, че друг мутант бил използвал случая с Дарина, за да спечели педерасткото състезание. Дали става въпрос за същото и заслужава ли си да проучим по-навътре нещата?

Анонимен каза...

от Norman:
от Norman :

О, добър ден...ох,написах си го най-после.
Ми проучете по-навътре нещата за извратените SEO шебеци. Аз пък си задавам един друг въпрос, как така родителите на повечето болни деца ъв рекламирания сайт, щом ги качат в класацията със снимки, диагнози и всевъзможни „достоверности” спират да работят и само си гледат болните деца вкъщи и чакат да им се съберат кинтите. А пък родителите на здравите дечица не могат да си позволят тоя лукс и триебва да работят и да ги изхранват . Че даже и да си купуват индулгенция за пред обществото с sms, затова че не са ги родили увредени. И друг въпрос си задавам, с какво тия мними „родители” са по различни от тая циганка, която клечи с едно винаги спящо болно пеленаче около църквата Света София и проси, защо тя предизвиква погнуса, а тия здрави и прави родители, които са избрали по-модерния технологичен подход – интернет, банкови сметки... предизвикват умиление и съпричастност.
А на майка една приятелка която живее отдавна ъв Германия и семейството и е доста състоятелно, предпочете да дойде тука да си лекува детето и разкаваше, че тия родители, които драпат за транспантации навън са част от една много гнусна практика - сключват договори с клиники, делкат си кинти, а ниекои „родители” които знаят, че детето им е безнадеждно болно и никаква трансплантация не помага, щото наште доктори тука са му направили пълни безплатни изследвания... но отиват в тия клиники за да продадът другите органи на детето за трансплантация на други деца и самото дете вече е донор за други.
Ако може да стане видимо, колко деца са представяни и рекламирани за трансплантация чрез save darina и други подобни кампании... а на място в клиниките ги приемат със статут на донори и всичко това със знанието на родителите, които се сополивят и обвиняват относително здравите хора и семействата им в коравоисърдечие, а често обвиняват и самата ни държава.
А и да се проучи не само техническата подръжка и кампанийноста на SEO мутантите, а и тия семейства на "безсребърниците-организатори", които с мазни усти съобщават колко много правят за болните деца, какво работят ъв обществото, как се изхранват, с какви средства живеят, кой им гледа на тях децата, щото тяхната денонощна безплатна всеотдайност към децата на другите вероятно ощетява техните.
И още нещо ми е въпросително, защо Дарина не беше спасена след като всички се беха впрегнали да помагат и пари имаше...аз си имам отговор, но искам да чуем и други, амам никой не ми казва. И мислим, че е крайно време да започне да се разяснява на природонаселението за положението на порочния ПАЗАРна БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА и ТЪРГОВИЯТА с ОРГАНИ. Защото много често, хората които пращат смс участват и подпомагат кръволошки каузи на родители-мутанти, без дори да подозират.
И много молям да не се забравя, че това са „родители” БЪЛГАРИ, не нискообразовани, диви и безогледно алчни цигани, които сме свикнали да гледаме и разпознаваме като брънки ъв тоя пазар.
Жалко, че и тия бисери - състрадание, милосърдие, благотворителност, любов също са потъпкани от ордите свине, но ъв скоро време свинете и блогърите ще станата на сапун и веро.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman :
O, молям за извинение, без да искам настоящия коментар го постнах ъв темата BlogCamp 2008,а исках да си го сложим тука при манифеста.Моля изтрий го оттам.
А днеска ниема нищо за отстрелване ъв Блогосферата, сдуханяк до сдуханячка, дори не ми се иска да им правим изкуствено дишане като им напишем нещо свежо и ободряващо. Умреляци отвсекъде.
Е@ем блогъри, така като гледам аз съм преизпълнил условието за членство ...а ти не можеш ли да ми направиш едно такова оръжие, там където не ми се гоовори или ми трият коментарите да им плескам по едно зелено разпльокано петно ъв сайта... да се почувстват ощастливени, че поне съм ги посетил. Нещо като това фекалче дето като го натиснеш и то пръцка, и майка ми го беше купила като бех по малък и като ни идваха гости аз го слагах под възглавничките на канапето и госта като дойде и седне, то пръцкаше и аз карах стрестнатия човек да повдигне възглавничката, да видим какво е направил и той/тя се втрещяваха смутени от фекалчето хехехех

Анонимен каза...

А пък другата мижитурка Григор Гачев, се кахъри като един цезар за съдбата на империите Америка и Европа. А пък аз успях да го посъветвам дружески преди да повърнем...буоохх.

от Norman :

Ми какви въпроси да си задава Горчо докато чака да го наемат за некоя нискоинтелектуална, физческа ( разбирай технологично-лумпенска ) работа или докато се мести от точка А, до точка Б по издълбаното от собствените му немалки и не много чисти крака - Цариградско шосе. Разбира се, че за империи с размах ще мисли и ще се чувства така малко като философ на динамичното време ъв което живвееме. Горчо, не всички са наемници по дух и професия като тебе и стига си опростявал и примитивизирал градската и интелектуалната среда на съвремието ни с писаниците си.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

oт Norman :
Е@ем блогъри, амам аз да не ти саботирам без да искам инициативата, щото гледай колко много мърши ти навлекох тука, да не ти загрозим Манифеста. Да вземем да спрем ли за малко, незнам ?!

Анонимен каза...

Оф, аз съм отговорил в темата за шибаното мутантско събрание на педофили.

Бе нищо не се саботира, ама тука взе да става претрупано, давай да местим дискусията натам.

И между другото ще е добра идея да правим обзорен преглед с коментар на мутантските творчества веднъж на няколко дни например...за да може истинските хора да са информирани с тенденциите при тези изроди!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

Аз пък сега видех блога на Мартин Заимов и му се оплаках от Дзвер-а
от Norman :
Лелел, аз го мислех тоя Мартин Заимов за смислен, съдържателен човек, а той си сложил ъв блогрола на първо миесто онова оплешивяващото малоумие Дзвер.
Абе тука да не би само олисяващи плешовци да си пишат и да градят демокрацията на България. И понеже ми омръзна да повтарям на други места, се надявам Дзвер-а да се засрами поне от Мартин Заимов и да почне да си плаща парното и да не муфти съседите си по комунистически .
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Амам, Е@ем блогъри, къде да местиме дискусията и въобще има ли дискусия тука. Аз такава не виждам, само си трупам точки, нали съм първи и последен пехотинец.
А обзорен преглед с коментар на мутантските творчества, можеш да го правиш ти, щото аз не съм много интелигентен и ниема да се справим. Апък ако тия трофеи, които ги мъкнем тука могат да ти послужат за бюлетина, ползвай ги молям...аз с каквото можем искам да съм полезен.

Ебем блогъри каза...

Абе много мразим организационна работа, но какво да се прави...

Значи нема да местим нищо тогава. А пък аз се радвам, че получавам твоето разрешение. Така ще разобличим проклетите блогъри още по-ефективно!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

О, много ми е приятно да ти кажем здарвей, Е@ем блогъри.
Ми ниема къде да местиме, и без това никой не ни чете, само ние двамата си общуваме градивно тука, така че ниема смисъл много да се простираме и да угаждаме за удобство на други.
Да, разрешавам ти да си правиш библиографски справки за обзора от тоя леш, който съм довлекъл тука.
А когато имам време днеска или довечера малко ще отворим "Архивите говорят" за да обогатим новата ти тема - "Още за срамното събитие".
А пък като си допием шатото ще ходиме с майка навънка, че днеска замърсяването на въздуха е по-малко.
Желаем ти приятен ден и
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

joXnka каза...

Е-бем...

Само бих искал да отбележа :

ICANN позволяват инфото към регистрирания ти домейн да е прайвът (Съответно там ще се изписва инфото на Реджистрар-а ти) в случаите когато домейна е .com и .net.

А по темата, бих казал че Този блог е... Много по-глупав от редица други които съм виждал..
Въобще идеята да влагаш труд в нещо толкова.. хейтърско сама говори за липса на занимание/ценности...
Също така... Храниш на правопис а не моеш си погледнеш граматиката... оставяш ме без думи, пич.

Но склоних да се съглася че повечето блогове (вкл тоя) са една река повръщня в общото ни виртуално пространство, докато стойностните са Private, защото хората които наистина знаят какво пишат и защо го пишат имат малко... акъл, е така...

Съветвам те да си намериш Хоби... Предлагам дръм и бас музиката (особено ако употребяваш амфетамини)

For more info : www.HMSU.org

Norman каза...

от Norman:
Ми това за някои хора като нас си е Хоби...щото сме си надвили на масрафа; гърмиме си смотани,грозни, фалшиви, лицемерни и посредствени, но претенциозни блогъри, а не като тебе да пишеме халтураджийски статии за 32 стотинки едната, или да превеждаме чужди в смисъл от чужди езици; идеи, мисли, настроения,виждания и да си въобразяваме, че правиме лична литература, поезия, публицистика и култура.
И ако искаш да знаеш Е@ем блогъри си пише много правилно, само аз правим грешки когато се развълнувам и когато така ми се харесва. И глагола "харесвам" ще си го слагам ъв страдателен залог, казах...щото така ми се харесва!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx/][img]http://i048.radikal.ru/0910/57/9a759e833d4a.jpg[/img][/url]

10602 movies of lure DVD quality

We secure thousands of the hottest movies you've been waiting to supervise! And they're stylish convenient in Hi-Def!
These movies are playable on most viewing devices including iPod, PDA (HandHelds), PC, DVD & DivX players.
There are categorically no limits. Download as much as you penury with incredibly treble speeds. No additional software is required!
Unreservedly click on a link, download a flick picture show and guard it on your favorite player.

[size=4][url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx]Sign Up[/url] today and forget about buying or renting DVDs offline. [/size]


[url=http://movies.aoaoaxxx.ru/][img]http://s43.radikal.ru/i102/0910/37/6c734f3ca5fb.jpg[/img][/url]





























[url=http://pittsburghmom.com/members/Pokimon2010/default.aspx][b]TOP 40 BEST Movies:[/b][/url]
Die Hard: With a Vengeance
Derailed
Pervert!
Sinbad: Legend of the Seven Seas
Highwaymen
Chronicles of Riddick, The
Color Purple, The
Donnie Brasco
Dead Calm
Saw II
Birds of America
Man in the Iron Mask, The
Atonement
Bicentennial Man
Saw V
Four Horsemen, The
Nun, The
Good German, The
About a Boy
Here on Earth
Meet the Spartans
Mum & Dad
E.T. the Extra-Terrestrial
Soloist, The
16 Blocks
Hudson Hawk
Mission to Mars
Lions for Lambs
Repo! The Genetic Opera
Da Vinci Code, The


[url=http://freewebhostingtipsonline.com/members/nasihzhemchuzhnij.aspx]One Man's Treasure [/url]
[url=http://askmecode.com/members/suhajljakuvikin.aspx]Catwoman [/url]
[url=http://airlinemanpower.com/communityserver/members/rustamsavastee.aspx]Blonde Ambition [/url]
[url=http://james-e-morris.com/csjem/members/evgenijkrivoshe.aspx]Romper Stomper [/url]
[url=http://coredeveloper.net/members/klarissagolutv.aspx]Best Little Whorehouse in Texas, The [/url]
[url=http://rfidguru.eu/members/nadzhiblozhnikov.aspx]Party Monster [/url]
[url=http://rfidguru.eu/members/nadzhiblozhnikov.aspx]Mexican, The [/url]
[url=http://antonietasofia.com/members/pantelejmonste.aspx]Beowulf [/url]
[url=http://rfidguru.eu/members/nadzhiblozhnikov.aspx]Defiance [/url]
[url=http://james-e-morris.com/csjem/members/evgenijkrivoshe.aspx]Stir of Echoes: The Homecoming [/url]

Анонимен каза...

Хорошо расписали. Для новичков будет полезно.

Анонимен каза...

Я бы и так не смогла, полезно было ознакомиться.

Анонимен каза...

Хэх. Еще бы..

Анонимен каза...

Всё правильно. Так и нужно.

Анонимен каза...

Можно и поподробней было. Но и так в принципе внятно.