четвъртък, 24 януари 2008 г.

Още за срамното събитие!!!



Тъй като нашата организация живо се интересува от планираното от мутантите събитие BlogCamp 2008, ще ви държим в течение за всички новости и коварни планове на тези обществено-опасни дегенерати!

Оказва се че наглостта на блогърите е минала всички граници! Регистрирали са си домейн и са направили (доста недодялан разбира се) сайт! Зад това подозираме стои архи-блогърът Богомил, известен опънсорс-трол, известен с това, че дори не допринася на упадъчната ОС идея по какъвто и да е начин, освен чрез спамване!!!

За лого, мутантите използват някаква мастия, застанала в заплашителна поза. Предполагаме, помиярът символизира блогър. Тогава очевидно кучешките фъшкии са продуктът-блог!

Мястото на това позорно за нацията и човечеството място все още го пазят в тайна (вероятно ги е страх от нас и от органите на реда - все пак ще си разменят телефони на дилъри и снимки с педофилско порно).

Нашата организация се сдоби със снимки от една тяхна предишна тайна криминална сбирка! Не можем да пропуснем да ви ги покажем, за да видите мутиралите блогъри в истинската им светлина!


Тук виждате блогър, очевидно в напреднала фаза на блогърски деформации. Без коментар!






Вероятно този блогър току-що е получил просветление за следващият си абсолютно безсмислен пост! Тъжна гледка!



Измежду снимките, които видяхме имаше и отвратителни гей-сцени, които ще пропуснем да ви покажем!

И това е само един вид репетиция! Голямото мутантско събиране предстои и ако не вземем мерки Господ да ни е на помощ!

Хора, осъзнайте се! Трябва да спрем тази мутирала пасмина!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

20 коментара:

Анонимен каза...

Всъщност така и не схванах какви действия ще бъдат предприети с/у блогърите? За оръжие се спомена нещо, по-надолу гледам за някакво напояване със солена вода... Та кога ще започнат реалните действия с/у тези лица, да попитам? И кога(и къде) ще видим реалния резултат от тези действия? Иначе платформата ви си я бива, само това с Азис и БСП нещо не ми допада...

Анонимен каза...

Засега не можем да обявим публично нашите контра-мерки, поради две причини:

1) Все още нямаме достатъчно информация за това събитие - блогърите-дегенерати усилено го пазят в тайна
2) И ние съответно предпочитаме да не даваме публичност на нашите планове. На индивидуално ниво, блогърите обикновено са достатъчно деградирали, за да не успеят да измислят адекватна защита от нас. Но тъй като за жалост в случая ще бъдат събрани на глутници, ние не можем да предвидим какво ще решат.

Разбирате ли, при хората има изследвания по въпроса - Густав Льобон е написал добър труд по въпроса за психологията на тълпите, където обяснява, че интелигентността на тълпата е равна на интелигентността на най-тъпият й индивид. Но блогърите не са хора, а мутанти и формират различен тип глутници, където резултатите засега ни изглеждат напълно случайни. Вероятно има логика, но проблемът при тях не е още проучен.

Разбира се, ще вземем конкретни мерки срещу тази позорна сбирка, но за момента считаме, че не е добра идея да споделяме публично конкретните си контра-мерки.

Анонимен каза...

от Norman :
Аз пък си потърсих ъв шкафа онова оръжие, гуменото пръцкащо фекалче, обаче майка ми каза, че го е изхвърлила...и си спомних,че като бех по-малък исках да го направим още по-функционално, да бъде и пишкащо фекалче, и го пълних ниеколко пъти с вода, но после гумата се напука и тогава сме го изхвърлили. И много правилно пита кибер Кольо, сега с какво оръжие ще се явим - не знам.
И да не ми се прави тука на кибик- сеирджия, щото само аз вършим нещо ъв тая организация, не че ми тежи, амам то тука ъв кибер пространството всички са мутанти, освен мене и Е@ем блогъри.

Анонимен каза...

от Norman:
А днеска с майка ще си ходиме на разни места, но съм подготвил от тия миротворческите, графитни бомби с обеднен уран, амам ниема да имам време да ги напускам по блоговете на гнусните блогъри. Набележил съм си 2-3, но повечето са страхливи малодушни бездария и не ме пускат да се изкажем.
И ако нещо се разбере за сбирката на изродите, молям е@ем блогъри да ме осветли тука за да съм ъв течение и да предприемем адекватни действия.

Анонимен каза...

Нямаме търпение да дойдете на срещата. Всички много искат да се запознаят с теб (вас, колкото сте там в главата ти?).
Ще бъде забавно. Впрочем, пропусна цветовете, не си изтълкувал цветовете.
Последния път тийм-песничката беше "Ала-бала" на Милена ;) Прави си изводите.

Ебем блогъри каза...

Йопопопопопоо алабала...
...БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Какво става, стана ли ясно къде ще си провеждате жалката конспирационна сбирка? Ние ще сме там, преди вас!

Защото мисията ни е свята, а вие сте врагове на нашият вид!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Анонимен каза...

ot Norman:
И аз нищо не знам още, днеска не ми се чете и търси. Майка ще си лакира ноктите и аз триебва да си изперем шапката, но не ъв пералнята, щото ще се разплете, а на мене много ми се харесва и искам да си я запазим до края на зимата. А какво е писала тая твар eneya...за какви песни говори, за какви глави. Тая сигурно си мисли, че ние с тебе е@ем блогъри сме едно лице с два ника...лелел, каква блогърска простотия, как не могат да разберат, че при нормалните хора това отклонение да си пишеш-отговаряш сам с различни никове е признак за сериозно психично разстройство, и нас нормалните не ни забавлява тоя интелектуален недоимък.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman:
О, Е@ем блогъри, знаеш ли, че ниекъде видех, но не помним точно къде беше...май ниекакъв си смрадливец БЛОГО Шопов беше писал , че срещата им ще е ъв Военния Клуб през февруари май.
И са поканени най-грозните, най-бездарните, най-смотаните демек около 99% от блогърското съсловие за да си създадът комерсиален блогърски вестник пълен с безполезни реклами и да го пускат на хората в пощенските кутии и да се бият ъв рунтавите гърди -Булгар, Булгар...Блогър, Блогър.
Ох, ще повърнем !
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

А ти защо нищо не си писал тия дни, молям. Аз не знам вече къде да си слагам отстреляните мърши да не ти замърсявам тука темите документи !?

Анонимен каза...

от Norman :

А знаеш ли го Григорчо Гачев как тъгува, че в неделния дъждовен следобед ниема пред кого да сервилничи както си е свикнал ъв безгръбначните си делници и страда ли, страда...но това е само до началото на епохалната им среща BlogCamp 2008, където ще се съверат всички коремовлачещи се, слузести блогъри за да си обменят секрети и от набъбналите им жлези да се излеят тонове смрад и скудоумие. И за да не е самотен дотогава, аз го посъветвах какво да прави :
от Norman
Я , пак Горчо Гачев...сега пък се чуди какво да прави ъв дъждовния следобед. Аз можем да ти кажем какво да правиш...може да посетиш блога на Ивайло Калфин да се помазниш, да го приветстваш, че е станал блогър, да блюдолизничиш както ти си знаеш и после твърде нескромно да си пуснеш тема ъв която да се поздравиш за ПОБЕДАТА над какво и над кого никак не е ясно, но така говорят Архивите на твойто блогче-гробче и на още ниеколко мъртвака от блогосферата.
Ох, байгън ми е от плужеци бунтари без кауза !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

от Norman:
Ох, плужека Григорчо ме изтрил...е какво съм му виноивен аз, че той ходи и се мазни на силните на деня, пък после ми трие коментарите. Що не си погледне Архивите, как се е възторгвал преди година време, че се е отъркал ъв блога на цел един външен министър и вице премиер даже. И се наложи пак да го посъветвам :

от Norman :
Ох, недей, недей си разбива сърцето с мене Горчо…амам, ако знаеше че съм я ниекой министър на външните работи, я ниекой бизнесмен, хич ниемаше да съм ти скучен, а щеше само да се смееш през зъбки раболепно.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Значи сдобихме се с груб план на интериора на военния клуб, с евентуалните места откъдето можем да пробием, атакуваме и евентуално ако се наложи да отстъпим! Планът се разработва!

Анонимен каза...

Можехте поне да сложите линк и да спазите лиценза за снимките :)

Анонимен каза...

от Norman:
Е защо пък да слага линк, тука влизат хора с изтънчени стомаси и сетива, да не искаш да се разболеят от всичките изроди-блогъри, които са се снимали ъв ниекакъв терариум.
И какъв лиценз за снимките да спази Е@ем блогъри, такива снимки ми ги натикват разни просяци и цигани от ниекаква блогерска фондация пред НДК и търсят финансова помощ-лепта за лечението на тия двамата мъжки и женски блогър-мутанти...на тех защо сте им ги дали без лиценз да ги ползват за просия, а...амам, какво се чудим, това си е традиционнта представа за бизнес на блогърите - муфтаджийство, използвачесто и дребни тарикатщини.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Снимките са под упадъчния лиценз "creative commons". Това следва от малоумното желание на свободните блогъри да допринасят с каквото могат за каузата на лайняната ентропия във вселената.

Копирането им не нарушава блогърският-мутантски лиценз! А иначе, ние да не сме глупави, че искате да ни въвличате в толкова глупави капани!

Анонимен каза...

Значи тоя "creative commons" е много удобен за блогърските бездария, за блогърите с обсесивно компулсивни разтройства за логорейците и логоманиаците, за духовните мижитурки и незабележимите мамарци... иска им се да дописват, разбирай да добавят фъшкии и гръмки пърдешки към вече класически утвърдени литературни произведения, та а дано и те влезат ъв лоното на голямата литература.Иска им се да пренасят собствения си хаос от затлачените им с глупост грозни безидейни души и да рушат общочовешки цивилизационни устои.
Буоохх...

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Много се надявам поне един от вас да дойде. И да си е написал името на баджа. ;)

Анонимен каза...

Гледай я тая eneya, уж го играе ниекакъв образ на крехко мислещо момиче, а не спре да се бута тука и да ни се натиска със широките си баджаци...аре, бегай да си пишеш стотинкарските статии и с парите да си направиш липосукция на седалищните си части, че много си се разляла тука.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Късно се намесвам ама да кажа и аз квото имам да кажа!

Тая Енея е просто супер объркана и не знае кво иска както всички пикли на 16-25 годишна възраст. Такива са добре дошли в блогърските среди пълни с гнусни пръчове и развратни тъпанари с меки пишки. Щото при тях блогърките са кът и обикновено са или дърти и грозни или са само грозни. То и те са грозни и затва никой не се занимава с тях ама това е друг проблем най вече на личната хигиена. Тоест тази Енея е намерила едно общество, което я приема ама тва нищо не означава. Абе пародия ви казвам. Горкото дете. Шибана работа ама това е живота в наши дни. Не я хранете тя не е виновна! Оная пасмина са й промили мозъка и сега само тя лае кат малко псе пък те и гледат сеира. Ама няма да трае дълго това да ги еба в тъпите смърдялници!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!!!!!!!

Norman каза...

от Norman:
Амам, нали я видех на протеста им; смачкано незабележимо същество от наподобяващ женски пол, навлекло се с некакви торбести нечисти дрехи като тия дето дишат лепило; къси, къси крачета като на всяка бързокрака лъжа; изтощена мърлява коса като на бабичка, а за съжаление е все още млада...абе, отврат. Добре, че тука се е снимала ъв лице, че в действителност е трудно да се каже, че има такова...и непринудено възниква въпроса от народната приказака – Имаше ли наш Груьо глАва, или немаше !?
А „горкото момиче” хич не е жертва на себеподобните си блогъри, просто там й е мястото, щото те наистина са много непретенциозни по отношение на хигиена физическа и душевна. Всяка жаба да си знае гьола , и да не идва тука да ни се натиска на нас готините, тая безполезна листна въшка eneya.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Ебем блогъри каза...

Напълно съм съгласен - не я оневинявайте!

Че има миризливи пръчове там - не може да няма, но те - блогърите - не са просто интернет-плъхове и миризливци! Това са опасни за обществото криминални мутанти! Не ги подценявайте. Дори тази Енея. Хора като тях може да се представят за невинни студентки, но всъщност да се окаже, че са 40-годишни наркобарони, направляващи търговията с хероин за половин София. Това вече беше описано в авторитетния в-к "Дума" !!! Не вярвайте на писанията в блоговете им - блогърите са патологични ЛЪЖЦИ!

НА САПУН!