вторник, 8 януари 2008 г.

Героите на новото време

Днес живеем в един абсурден свят. Следвайки естествения еволюционен процес, Хомо Сапиенс вече е навлязъл във фазата на отмирането си като вид. Това вече се е случвало, случва се и днес, с нас. Специалното в случая е че като първият и засега единствен разумен вид, ще бъдем и първият биологичен вид, който сам се е затрил като такъв.

За какво говоря? Нека оставим настрана проблеми като глобалното затопляне, неразумната консуматорщина, водеща до изчерпване на ресурсите. Да оставим настрана оръжието за масово унищожение, генно-модифицираните храни, Е-тата с които се тъпчем и разбира се, Интернет! Но не това е най-големият проблем на човечеството. Най-големият проблем са...разбира се познахте, ШИБАНИТЕ БЛОГЪРИ!

Подобно на хомосексуалистите, това са индивиди, които не могат да се размножават по естествен път, поради обективни причини. И най-лошото е че бързо въвличат все повече и все повече хора в ада на БЛОГЪРСКИЯТ ЖИВОТ!!!

В тези смутни времена, малцина са героите, опълчили се срещу тази паплач. Истинските герои на човешкият вид, последните мохикани!

И да, България като страна, раждаща предимно тикви (и БЛОГЪРИ ЕСТЕСТВЕНО!#@!@#!@), все пак може да се похвали с няколко светли примера. Примери, които всички нормални хора трябва да следват. Това са хората, борещи се за нашето оцеляване като вид, нашето БЪДЕЩЕ!

Кои са тези хора?


Явор Колев

Шеф на Cybercrime Emergency Response Team-а в ГДБОП. Враг на всичката блогърска измет в България! В тази страна е пълно с генетично-увредени мутанти, които дърпат торънти с детска порнография, онанират и после разпускат, пишещи поредният си МАЛОУМЕН пост в блога си. Блогът, който естествено никой, освен разбира се останалите педофили, не четат.

Повече такива хора трябват на тази държава!!!


На снимката: Явор Колев извършва nslookup през уеб интерфейс на IP адреса на известен блогър. Заподозреният е фен на MILF порно, снимано в Петрич с неизвестни бабички. Подозира се, че става въпрос за блога на Тишо, но слуховете не са официално потвърдени от ГДБОП. Прокуратурата е в процес на събиране на доказателства. Виновният мутант ще си получи заслуженото, рано или късно! В името на човечеството!!!



Румен Петков

Министър на Вътрешните работи. Враг на мутиралата блогърска измет.

Твърди се, че министърът е уринирал навремето във фонтан на центъра на Плевен. Това не е вярно. Уринирал е в устата на първият плевенски блогър, постващ в интернет пространството поредните мрънканици по адрес на местната общинска власт. Естествено, блогърската интернет пасмина отрича това и създава интернет-спекулации. Всички ние знаем, че никой не чете тъпите им блогове, така че техните номера няма да минат.

Министър Петков е лично отговорен за ареста и малтретирането на поредния блогър дето си губи времето да пише глупости, вместо да прави деца. Случаят нашумя в медиите, които вместо да са национално-отговорни и верни на опазването на човешкият генофонд, се застъпиха за блогъра. Голяма грешка, за която ще плащаме ние, нашите деца и внуци!

Поклон пред този герой на България!!!


На снимката: министър Петков на рандеву със задържан пършлив блогър. Малко преди последният да се раздели с 6 постоянни зъба и един бъбрек. Добра работа, господин Петков! Цяла България разчита на вас! Смърт за блогърската пасмина!!!

8 коментара:

Анонимен каза...

Накратко: вие четете блоговете, които всъщност никой не чете?
:)
*смее се*

Ебем блогъри каза...

Отначало подценихме тази опасност, но вече е крайно време да вземем мерки! Трябва да знаем срещу какво сме изправени!

В името на човечеството!

Анонимен каза...

Ясно. В такъв случай... успех момчета. Предполагам, че това е един тъжен, кръстоносен поход, но пък, всяко време си има свяо Дон Кихот. А вашите вятърни мелници..., вятър ги вее. ;)
Иначе, кажете алтернативен начин за разпространение на информация? Форумите се изтъркаха, чатове са вятър работа, личните сайтове са трудни за поддръжка от средния потребител.
Блоговете са единствената алтернатива. Хем си част от общество, хем си уникален и сам избираш съдържанието, което се публикува, зависи само и еиднствено от себе си и никой няма право да ти държи сметка, защото това е нещо лично, което другите решават али искат да посетят. ;)
А рекламата, обиждайки нещо само го прави по-популярно. Така че, в момента ви популяризирате блогърите. Защото който види коментарите ви, ще погледне в гугъла какво дурго знччи блог.
И така... вие режете клона, на който седите. ;)

Ебем блогъри каза...

Ако заменим във вашето мнение "разпространение на информация" със "сексуални практики", "форум" с "обикновен хетеросекс", чат с "анален секс" и "блог" с "педофилия", ще получим една ода за педофилията. Независимо, че педофилите може да смятат извращението си за нещо революционно, те си остават просто педофили. Апологетите на такива упадъчни практики трябва да бъдат елиминирани!

Споменахте гугъл...тази компания е виновна пред цялото човечество, задето индексира мозъчните пръдни на блогърите. И тя рано или късно ще си понесе наказанието!!!

НЕ НА БЛОГЪРЩИНАТА!

Анонимен каза...

По блогове пишат и много жени. Нали не искаш д ами кажеш, че смятате, че има жени педофилки? И за протокола, никога не съм виждала педофилска снимка по блогове. За разлика от... да кажем форуми.

Ебем блогъри каза...

Забелязах тънкият ви опит да оправдаете тези криминални блогъри с твърдението, че сред жените, вероятността за такова поведение е ниска. Но за жалост това не е точно така и при блогърите (все пак те не са хора). Те, блогърите, извършват дори по-лоши неща: принуждаване на малолетни към проституция, трафик на органи и деца! За това говорят последните разкрития на г-н Явор Колев в онлайн обществото bgmamma, което включва много блогъри-жени.

Нещо по-лошо: блогърската престъпност се превръща във все по-организирана! За това говорят самите блогове, където група от блогъри обединяват менталните си ПРЪДНИ! Наричат това най-нагло "Блог Синдикация", разбирате ли? Всеки човек би асоцирал това с международните престъпни синдикати...и би бил напълно прав!

Педофилски снимки в блогове няма, защото блогърите се страхуват от нас и от г-н Румен Петков! Но това не означава, че не пазят такива на личните си компютри и на тайни FTP сървъри, чиито пароли си разменят тайно в рамките на тези т.нар "синдикирани блогове" !!!

Мога да говоря още много за подривната дейност на мутантите-блогъри, например музиката, която слушат - IDM, chillout, DnB и т.н помия - все музика, от която мозъкът омеква, мутира и накрая слушателят се превръща също в изроден БЛОГЪР! В този аспект, единственото ни спасение са Ивана и Азис, които за щастие са наши съюзници в борбата срещу мутантите...и се справят добре. Кварталните кръчми вече са СВОБОДНИ от блогъри зона!

В името на човечеството! Долу блогърщината! Ще победим!

Шамана каза...

Ами пийте си и хапчетата...

лили каза...

ахахахХАХАХААААааа
ГЕНИИ :D
леле, направихте ми деня
за пъв път чувам за ОГРОМНАТА НАПАСТ И ЗАПЛАХА, която са стадото РАЗЯРЕНИ блогъри-ПЕДОФИЛИ :D
бха, сцепва
аре :D