петък, 29 февруари 2008 г.

Размисли и страсти...

След една дълга творческа пауза, прекарана в анализиране на мутантската простотия натрупахме доста впечатления относно жизненият цикъл, методите и тенденциите при криминалните блогъри. Сега ще споделим изводите до които стигнахме.


* Причината за съществуването на тези позорни бльох..блогове:

Вероятно не само ние сме забелязали, че блоговете все повече приличат на онези оцъклени хора, които си говорят сами по улиците. Че писанията стават все по-шизофренични, глупави и откровено арогантни, като по този начин, съдържанието на мутантските блогове се обезценява с всеки изминал ден.

Дали причината е комерсиализацията? Защото много пишман-мутанти си вярват, че разните адсенс-и и тем подобни програми, наричани от мозъчно-увредените СЕО-та "програми за монетизиране на вашия блог", ако не ги направят богати, то поне ще им носят приходи колкото за боза и две банички на ден.

Нашите изследвания показаха, че дори архиблогърите рядко генерират печалби от над $50-60 на година, което прави всякакъв опит да ги саботираме чрез метода на "click-attack", който разработихме, безсмислен. Какво са тези пари на фона на криминалните пари, които печелят от амфетамини и бъбреци?

Вместо това, ние просто решихме да не спомагаме на тяхното криминално-селско битие. Съветваме всички, посещаващи малоумните им блогове, да ползват браузъра Мозила с ей този плъгин:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10

Който ефективно премахва поне 4/5 от глупавите им рекламни карета, така тъпите блогъри не получават 0.05 с'тинки от всяко случайно попадение в тъпия им блог.


* За позорното събитие БлогКамп 2008

При нас имаше две идеи - да саботираме това тъпо мероприятие или да ги оставим и да им гледаме сеира. Решихме, че първият вариант може да доведе до опасно сплотяване на криминалните изроди и затова избрахме вторият.

Като резултат:

- Излизат всякакви шизоидни типчета да говорят против г-н Петков, повечето от тях будят присмех при себеподобните си
- Не се организира нищо съществено, като изключим идеята на онези blogger wannabies - Енея и асктишо, да правят хартиена версия на блоговете. Все едно не продават достатъчно тоалетна хартия.
- Наредбата продължава да е в сила, а блогърите просто станаха още по-жалки в очите на хората.

Ние сме доволни.


* Относно това, което обединява (очевидно) най-силно мутиралите блогъри:

Всички са вманиачени по своят google page rank и това на кое място излиза тъпият им безсмислен блог при набиване на определени думички в търсачката на вражеската корпорация.

Затова на нас ни хрумна нова, по-добра идея.

Във всички форуми и shoutbox-ове, които намерим, ще споменаваме вашите блогове заедно с думички като "мутант", "изрод", "престъпник", "швестер", "манаф", "циганин".

Това с целта вашите блогове да излизат при правилните думички за търсене. Но вие, мозъчно-увредени СЕО-та, не се косете! Така ще се вдигне и вашият пейдж ранк. А вие нали за това живеете!



Борбата продължава, БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!!!

22 коментара:

Norman каза...

Браво, браво, Е@ем блогъри, много добре си анализирал всичко. Аз си инсталирах Αdblock и сега блогърите паразити и стотинкари ще има да се тръшкат, за тия 1-2 стотинки дето им ги подарявах с влизането си и хилядите левове които им оставях под формата на коментари, но мижитурките ме трият, щото са маймуни и си стискат триците. Като тоя Йовко Ламбрев, дето уж се разкайва сърдечно, че е изпростел, но пак ми трие коментара.
Абе те блогърите пръдльовци въздухари ниема да се надскочат, дори и да се възприемат за "герои, жертви, лидери" и както и да се озаглавяват... Човко, ще си е Човко. Ето какво му писах:

от Norman :

Лелел, амам тоя Човку Ламбрев колко късно се опитва да прогледне и то защото се води едноок, безполезен, но самонадеян лидер на блогърската пасмина слепоци с претенции и на тъпите гъбясали женски блогърки.
Ми то си е срамно да си водач на такива човекоподобни, правилно си решил да се дистанцираш...след още ниеколко прераждания може и да надскочиш съдбата си на австралопитек.
Буоохх, гнъс, фнъс, логорея блогърска.

Norman каза...

Има и една леля Бу, която се е заплодила ъв бабешка възраст, родила е прасе и само раздава съвети как да си отглеждат хората децата, без да се усети колко несъстоятелно звучи след като до нея квичи свинче, а не дете.
И тя ме изстрила. Аз пък ще си го сложим тука:

от Norman:
Амам, лельо ти нали беше радетелка за учтивата, вежливата форма, виж си заглавието - ОБСЛУЖИ МЕ !
Лелел, каква тъпа празноглава чавка дърта...или се притесняваш, че ако напишеш ОБСЛУЖЕТЕ МЕ, ще ти изпълзят охранените глисти от главата, които ти формират екипното множественото число и ще ти лъсне раздвоението поради отсъствие на самоличност.
Гнъс, гнъс провинциална !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Йовко е лицемерно същество - радетел и опънсорс терорист - от друга страна работи за империалистката корпорация IBM.

А тая Бу е просто от онези противни блогъри дето се борят за капка внимание в скучният си преебан свят.

Аз скоро прочетох какво е писал voxy за асстишо, трябва да призная, че съм възхитен! Трябва да го вземем за член на организацията него!

Norman каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Norman каза...

Не, не, не съм съгласен…Ъв никакъв случай не искам безхарактерния подлизурко voxy да ми е съидейник и ще се мотивирам 1. voxy = Иво = kartoff = Беров = на още 200-300 никове, креатури и фалшиви блогове. 2.voxy e теле- секс- SEO- лесбо -маниак, извратеняк, вампир и виещ ликантроп и зомбиран блогър. Предпочитам Влад Цепеш Дракула или поне Владко Мурдаров да е ъв наште редици, единият е национален герой, а от другия поне нещо можем да научим...а от мазняка вокси само развращаващи текстове и отвратителни картинки и снимки. Но ти Е@ем блогъри ще си решиш, все пак организацията си е твоя, и ако го приемеш ...аз на момента ставам фракция и ще му набивам репата, когато и където го сбарам. Лошото е, че ще триебва да съм гувернантка на още един умствено увреден блогър, но ще гледам да се справим ниекак си.
Единственото му качество е че не ми трие коментарите.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

И значи викаш, лицемера Човко Ламбрев тъче на два стана, един път се представя за безобиден съзидател-потребител на свободния софтуер, а друг път на корпоративна алчна айбиемска маймуна. Ми на мене ми прилича на един Росинант с големи зъби, дето все се снимаше сервилно с Бил Гейтс, амам не му помним името Венко ( не нзам кой си беше)...пълно е с такива блогъри подлоги и блюдолизци, дето заради тех да го е срам човек, че е българин.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Амам тоя Човку много активно го раздава нещо,то пък да не му обърне внимание човек на некое такова изкопаемо, ще се скъса да се обяснява... ето пак се е облещил с разреденото бретонче ув блогосфера и обяснява, как е провалил с писането си некаква рубрика ъв в.Капитал и се моли некой пак да го наеме за да може Човку да загроби и друга инициатива.
Аз веднага му предложих :
от Norman :

О, много се радвам, че са те махнали от нещо което не съм чел, значи и там си оакал всичко. Можем да ти предложим да списваш колонка ъв вестник "Задушница" ...щото такива умреляци като тебе ще му занижат още повече тиража и така живите хора ще си отдъхнат от тебе.
Буоххх, гнъс, гнъс !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Абе страхотно си го казал, че блогърите са като онези от лудницата в Карлуково: сами си говорят и сами се слушат.
Гледа ся, само с едно съм несъгласен. Махни думата цигани, щото обиждаш добрите хора (циганите). Циганите поне допринасят за околната среда- рециклират и имат много нисък еко-коефицент. Блогърите са много по-долна сган от тях- бездраници, които искат да изпъкнат на всяка цена. И блоговете са екстра изява за такива, да ли лижат задниците един на друг. Я си представи, че тая гнас-блогърите- дръгне между нас, добрите хора, и почва да се изцепва и да прави всичко възможно да изпъкне с бездаритето си, леле-мале, колко газови камери ще трябва да построим.

Аз все още упорито тролствам. И няма лесно да се откажа, докато не ме приемете за пълноправен член на организацията. Обещавам да работя за каузата със все сили!

Norman каза...

О, Добър ден, здравейте Е@ем блогъри и Багера...а ти къде тролстваш, интересно ми е да видим, щото само аз носим тука мърши. А тебе трият ли те?!
А бездарните блогъри вече нанасят вреди като пишат изкривените си мисли и разсъждения, лишени от смислени, живи послания. И после защо нацията ни не обича да чете...ми как да чете като блогърските графомански плюнки са ги отвратили трайно от четенето като състояние на мислещия човек.
Голиема част от тех ползват чужди статии и си верват, че могат да заблудят читателите -че вижте ни, почудете се, ние сами сме стигнали до тия дълбоки проникновения. Стигна ли са - грънци...преписват от чуждоезични блогове и плагиатстват най-безогледно, щото са толко тъпи, че освен да цъкат SEO-та и да кибичат за стотинки, друго не може да им роди главата.
Буъоххх, гнусни пихтиести блогърски мозъци, присадки от тапири и мравояди.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Какво тролстване? Е@аха ми майката! Преди да пиша тролски коментар трябва да чета гнасните им писания. А за това трябва да ми дават много пари и по 5 кофички кисело мляко на ден. Тези бльохари ме отчайват. Ще почна да се съгласявам с Ванката, дето смята че на човечествтото му трябва една хубава ядрена зима. И после каквото читаво остане- да се почне на ново. Като си помисля, първо блогърите ще изгорят! Разритай ги от компютрите и ще измрат до крак. Абе това правителство къде гледа бе, що не наложи тежки данъци върху интернета,а? Няма пари за пенсии, няма пари за детските градини, няма пари за болниците, не може едни ж.п. линии да оправим та да се движат влаковете като хората, ами ей я блогърската гнас. Прасни и данъци и я пусни да мре. Обществото само ще спечели от това! И кво ми се жалват блогърите, като бавноразвиващи деца са. Ами оня къде бил паркирал, ей, кво задръстване имало, глей ся какви снимки сме сложили в блога. Какво да ги правиш, блогърската гнас иска да се изявява. И си мисли блогърството, че шефа на КАТ им чете смрадливите малоумия. Другата тема от страна на блогърките-самки "Ауу, а днес един ме опипа по глезена! А после с един се разминахме в асансьора и той почти се възбуди. Аууу, какво преживяване, представяш ли си, тц-тц?". Как да ги светнеш дебелогъзите парцуци, че който прави секс с подобни лоени топки ще си намрази джойстика до края на живота. Блях, какво да очакваш от подобни гледачи на германско лайняно хард-порно!? Гледам днес блог.бг и само за извращения си говорят. Не казармени, а сексуални!(Виж http://chochy.blog.bg/viewpost.php?id=171894) Не знам къде е Румен Петков и заще не вземе да наложи здрав морал в обществото?! И после тия същите блогъри ми пишат, че били срешу порнографията да попада в детски ръчички. Представи си братче, учителка, която пише по блоговете, да цитирам: ” Щи разбия анала!”, или „ Айди бе, идвай ибан гъз!”. И името си сложила, и овчата си физиономия е лепнала там! Да взема аз да пиша едно писмо до прокуратурата и инспектората по образованието, пък после и на свиждане в женския затвор може да й носим курабийки и моркови за десерт.
Трагедия, братя! Дай му на блогъра един пръст, той ще ти отхапе цялата ръка!
Айде, нейсе, запуши го!

Анонимен каза...

Багер, на теб власт не бива да ти се дава, щото ще вземе, че ще ти хареса. Па като свършиш с блогърите, ще отпочнеш следващата социална група. Много си опасен ти, много. От тук те надушвам. Ти си от тия, дето като се видят с власт и ще въведеш почина на доброволно-задължителния труд. Представям си как веднага ще направиш корекционно-възпитателни лагери, в които ще турнеш за педагози разжалвани свещеници от БПЦ, ще забраниш порното и ще набуташ хората в палатки. Че е по-евтино. Нямаме площад като Тянанмън, иначе те виждам как си го преградил и си направил палатков корекционно-превъзпитателен град за въдворяване на нещастни и неразбрани блогъри. За по-голяма икономическа целесъобразност яденето ще е по два пъти на ден и ще се приготвя от продукти с изтекъл срок на годност. И всички ще носят дрехи в розово, защото тоя цвят оказва положително психологическо въздействие върху индивида.
Ох, но млъкни сърце! Че станах да мязам на бетер един сущий блогарин в излиянията си.

Norman каза...

o, здарвейте...Е@ем блогъри, на едно место там при Петър Събев ми казват, че съм лош член, щото като тролствам не съм писал името на организацията ни "ε@ем блогъри"...кажи ми молям, триебва ли да го пишем или може само да си пускам нашто кредо "Блогърите на сапун" !? Ето какво им отговорих аз.

от Norman:
Амам, вие шебеци не спирате с молбите да ви подхвърлим некоя стотинка...ми, добрие, не съм скъперник ще ви пуснем ъв канчето и тая седмица.
Не съм лош член, но понеже не съм зомби не пишем и не четем много блогове и не пишем по форуми имам си и други много по-интересни забавления. Ъв профила ми не се вижда е@ем блогъри, щото аз не съм автор на сайта, само съм член. Аз мислех, че триебва да пишем БЛОГЪРИТЕ НА САПУН, щото Е@ем блогъри не води блог и ниема нужда от популярност. Казах, ние сме си надвили на масрафа и си го практикуваме това за хоби и развлечение, не като изчерпаните смотаняци блогъри да гониме посещаемост от малоумници, шизофреници, вманиачени лаладжии, дърти недоклатени кифли, нечистоплътни смотани истерички дето се чудят на кого да се лепнат. Ниемам желание всеки ден да четем Блогосфера и Мегафон, щото муцуните са толко банални, все едно всеки месец да си купувам списание с едно и също съдържание.Е ниема , не се е родил все още такъв читател, който иска да му набиват еднообразния, все едни и същи, всеки ден.
Освен това като се излъжем некой път да прочетем нещо там, ми става кофти на стомаха и се лишавам от жизнено важни минерали, витамини и полезни вещества, които съм погълнал с обедната ми живителна храна. Не можем всеки ден да повръщам, не ми е здравословно. Пимерно днеска ще си хапнем печена пъстърва, картофи на пара, зелена салата и неколко скариди...и може да се опитам да почетем повече блогове...че ако ми се наложи да върнем обяда, можем да си го наваксам веднага, майка е приготвила повече порции.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Ох, аз вече ще се отправям ъв приказната старна на сънищата, не ми се стреля по умствено деградиралите блогъри, пишат само за ниекакви талевизионни шоута, които докато гледат набиват семки и вафли с кока-кола...и после идват ъв блога и се представят за интелектулци пред тия които са гледали същото, но са набивали филии с мас, щото са още по-прости и са долу ниско ъв галерата...поясняват им ги и им обясняват разни хватки, на водещи, организатори, пеещи порно или всекави звезди, абе все за "стойностни" личности.
И на тоя вокси,нали гласовете му говорят и той пише ли пише, ще се скъса. И аз му пуснах една стотинка ъв канчето да се радва :
от Norman:

Ми той Иво voxy Беров може да е сравнително интелигентен, но си е душевен подлизурко и духовно празна меркантилна хралупа като повечето блогъри с манталитет и нагон на тираджия. Погледни гаргата Гачев нали уж се представя за човек на будния дух и той пише само за шоу програми, които не бил гледал.
Ох, ще повърнем, много ми станахте вече сбърканяците. Вие освен за храна на най-долните ананнукини, за нищо не ставате, щото енергийно сте много забатачени и ненужни!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Unknown каза...

хм. аз пък трупам опит с леля жюстин томс

S каза...

Брей, на чат го обърнахте тука.
Абе, Норман, майка ти не ти ли упражнява родителски контрол?

Norman каза...

Е какъв контрол да ми упражнява, аз ъв чатове не ходим, нито във форуми, вечер си заспивам навреме, ако не сме ходили ниекъде с майка до по-късно, тука часовника на Е@ем блогъри май не работи правилно, щото и аз се зачудих първия път как мненията ми са излезнали посред нощ.
А преди 2-3 години влезнах в абв чат, да видим какво е, да не се комплексирам от незнание...и беше много гнусно, щото ми се натискаха и ме сваляха и оттогава казах, че ниема да стъпнем ъв такива жабуняци. И след това съм влизал в чата на един форум, заради една госпожа разкавачка на приказаки, но тя ми каза само една „Приказка за шапчицата на Златко” и повече не е разказвала, защото ми обясни, че децата са й вече пораснали и ги е забравила и аз престанах да влизам там. Иначе вече не си пишем Дневника ъв блог.бг а на другото место и само д-р Калчинов има достъп до него и влиза да ми го чете; така облекчавам майка да не му го носи всиека седмица на хартия. А тука идвам да си пострелям блогъри, но то не е лошо, а напълно заслужено...защото, казах – „Блогърите на сапун”.

Анонимен каза...

И колко блогъри има тука, та да ги стреляш, бре norman-е?

S каза...

Хехехе, Норман, кефиш, няма такъв изрод. Поздрави на майка ти :)

Norman каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Norman каза...

Ми, Лопатко Фурнаджийски ти примерно си блогър, който се уподобява на човек. Може, може след време да се върнеш нагоре по еволюционнта спирала и пак да си станеш човек, тогава вече ще те признаем, но засега само се пенявиш като реклама на Проктър и Гембъл както повечето ти събратя блогъри.
Аз казвам, че идвам да си говорим тука при Е@ем блогъри, а не че само тука ще ви стрелям. Но днеска има хубав сняг навън и като всеки осъзнат хомо луденс - хедонист предпочитам да си щрапам ъв снега и да си мислим красиво, а не да гърмим мъртваците блогъри. А вие си дишайте спокойно пръдните ъв блоговете до Второто Пришествие.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

А Е@ем блогъри, молям да ме извиниш, че втори път си пускам коментара, но исках да си поправим ниекои правописни грешки, че много бързам. Пирятен ден ти пожелавам.
Норман.

Norman каза...

Тц,тц...днеска попаднах на блога на един карикатурен-креатурен „ десен” Радан Кънев, дето иска да стане председател ли, секретар ли на ДСБ ъв нашта община. И го посъветвах къде да отиде да прави кариера и да докаже на блогърската общност колко е необходим.

от Norman:
Абе вие „десните” ниема ли да спрете да се качулите на главите на нас умните, интелигентни, разсъдъчните, културните, красиви хора от нашта община „Средец”.
Ние сме си такива готини, не благодарение на вас, а въпреки...и вие ниемате, нито ще имате некаква заслуга за това. Пък вземете се поучете малко от нас, не сме тръгнали да тръбиме за всичките си лаврови постижения на квартално и градско ниво като тоя Радан... омръзна ми да гледам как посредствени „десни” личности застават на стартовата алея от „Средец” към синекурните държавни хоризонти. Набивай си сутрин пред лаптопа маслини с лук и наденица, пускай си тука снимките, ако искаш и от кенефа на двора и не се заблуждавай, че благодарение на вашата ДСБ или СДС организации ъв София има един район „Средец” ъв който живеят цивилизовани, високоморални хора. Като си толкова голем будител, просветител отиди ъв Красна поляна или Иваняне, там има най-голем дефицит на десномислещи граждани, ходи там, формирай ги, създавай ги, а не ми се бутай тука...аз си можем да съм добър и мислещ човек и без тебе.
Буооох, ненужни политически кόзи барабонки втвърдени !
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Трябва да проверя:)