неделя, 23 март 2008 г.

Първанов - предател, блогър, боклук!

Попаднахме на ето това любопитно четиво:

























Значи и президентът на България вече е станал ШИБАН БЛОГЪР!!!

Тази държава пропада и деградира! Специално Първанов - първо се разбра, че са го избрали турците и циганите, после се оказа, че е комунистически агент и е излъгал за това, но сега вече направи една непростима грешка - СЪЗДАЛ СИ Е БЛОГ!

Тази гадна пернишка комунарска измет! Този агент на ДС!

Ние нямахме отношение към политиката на България, докато този "социален президент" не се присъедини към редиците на криминалните блогъри-боклуци!

Е@ем Блогъри застава твърдо срещу опитите на този комунистически дегенерат да разпространява блогърската мутация сред населението!

И да не се прави на приятел на г-н Петков - ние го разконспирирахме! Искаме импийчмънт, НЕЗАБАВНО!!!

27 коментара:

Norman каза...

О, здравей Е@ем блогъри... това ли е станало сега!?
Лелел, за кой ли път президент-позорище...първият път когато ме е било срам от Седефчов, беше преди 2-3 лета. Тогава с майка ни беха поканили на един Рожден Ден ъв една много голиема вила до яз. Пчелина и там беше пълно с комунисти-социалисти, пременени ъв днешни крадливи капиталисти, а аз хич не можем да ги дишам тия дето разнасят бубонната чума комунизъм, и целата вечер си рисувах шишарки, дренки и глог на терасата, че не искам да си имам нищо общо с тех. Ние ако знаехме, че такива бронтозаври ще са гостите ниемаше да отидеме...дори не слезнах за вечерята и тая рожденничката леля Хриси, ми донесе ъв стаята всичко, и се бех омазал целия в пастели и гваш. И сутринта докато всички комунисти още спят, се качихме с майка на водните колела да си правиме гимнастиката ъв езерото и беше много хубаво и пиродата беше юлска, топла. После веднага след кафето казахме на едни други приятели от компанията да си тръгваме, че ми е много отвратително и не искаме да оставаме, че той РДен щеше да е 3 дни. И се качихме ъв колата и бързо, бързо към София. Обаче на мене ми се пишка, че нали исках бързо да се махаме... и стигаме до село Сиренце ли беше, Сиренка ли - не помним, а сега не ми се търси – абе селото на президента, но ние не знаеме, че е това селото. И спрехме ъв центъра на площада да търсиме тоалетна, амам ниема. И питаме един особен селски човек, но не беше пиян, нито откачен, и той вика :
- Абе, вие какво ми се подигравате, че не знаете бе...пикай къде искаш...тя майка му на Гоце нема врата на клозета, и откак той стана президент и по партийни съображения и другите у селото си ги махнаха и сега всеки ходи където свари... лелел, направо онемяхме с майка, ние това въобще не го знаехме. После четохме, че пресата вече отдавна го е отразила обстойно.
И ето сега Гоце станал блогър, а сигурно тия ъв селото му, вече са си съборили клозетите напълно. То така стават лошите примери, първо вратата, после целия кенеф и накрая цело село блогъри дрискат и ходят по себе си по деретата. Добре, че тия от в.Капитал и в. Дневник са им обособили нещо като колективни, общи нужници, да не мърсят уеб-природата безконтролно. Така триебва, нека ги натикват да акат, там ъв нужника „Блогосфера” и „Мегафон” докато ги приучат на ред и култура.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Bla каза...

Седефчов-блогър - LOL.

Анонимен каза...

И аз съм много разочарован от Седефчов. Наместо да наложи здрав морал и да разгони декласираните блогъри по села, лагери и паланки, той то дегенерира в изгнил блогър. Какво, по дяволите, става на тези хора? Днес блог си правят, утре човек ще убият! Наместо президентът да има престиж, той седи пред някакъв компютър и цъка по клавиатурата и списва блог! Скоро и с малолетни ще вземе да чати и за секс да си говори с тях: съвети да дава, да споделя какви ги прави със Зорка Първанова. Не мога да повервам! Просташка работа ви казвам, умножена по държавническо късогледство. Представяте ли си Франсоа Митеран или Хелмут Кол да вземат да си правят блогове и да споделят как са пръднали на банкет на среща на Г-7? Или Ангела Меркел да си открие блог и в него да се възмущава как като карала колелото към канцлерството минала през кучешко лайно и то я опръскало отзад: "Ама как може да са такива простаци кмета и общинските съветници на Берлин? Германска му работа!" И снимка да тури с изцапаната гума и задника си от лайното на немската овчарка, собственост на хер Зигфелд.
Нейсе, запуши го!
А за Първанката имам едно успокоение: ще го изтърпим още някоя и друга година и вече ще е бивш президент. Тъй де, ами ако беше министър-председател можеше да го избират всеки път докато умре. Само да не пръсне тая блогърска зараза сред учениците, ама аз сега имам вяра в здравия разум и силния морал на подрастващите.
Айде засега!
Блогърите на сапун!

Norman каза...

Аз пък вчера попаднах на Енея, тая нали идваше тука да ни се натиска ...и то щото е безработна и безсъдържателна празноглавка и търси ъв кой да се впие тоя кърлеж малоумен. Вчера писала тема, че си търси работа, но без опит и умения не я искат. А тя иска да бъде не какво да е, ами, на всиека цена журналистка! Просто си е повервала, че щом знае азбуката и може да групира буквите в безсмислени изречения, значи е готова журналистка вече.
Ма така си е, той и президента все още не си е сложил врата на кенефа, но е станал блогър, що пък и Енеа да не иска да е журналистка, то всеки втори смотаняк вече е журналист. И всичкото им това неоправдано самочувствие и претенции идват от блоговете ъв които пишат, че ъв скоро време в.Труд и 24часа, ще останат с овакантени гл.редакторски места. И всеки се натиска да бъде оная кравестата Гочева и старомодния денди-мутрофон Тошев. Аз я бех посъветвал добронамерено, но тя ми изтрила мнението.
От Norman : Амам, Енеа, тоя опит тука дето мажеш с кафяв пръст по стените на кенефа "Блогосфера" защо не ти го признават. А оная твоя "колосална" идея да си издавате блоговете на тоалетна хартия, що не си я сложиш ъв СиВито, или имате спор с хипопотама писател Тишо, кой от двама ви е автор на великата идея и не може да си я поделите.
Мене ако ме питаш, най ти отива да продаваш семки пред стадиона, там ти е местото, и каквото не продадеш вечер ще си го дояждаш преди да почнеш да "твориш" ъв блога.
Буоххх, тъпи гъби спаружени!
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Некаква си кака Еми дето се храни по кварталните трафопостове , се опитва да бъде светска хроникьорка на градските заведения и кухните им. Снимала разни гнусни манджи, които е изяла, щото ги е платила, и аз като и написах какво мислим по въпроса, а не за нея, тя се разпознала и обидилa лично, и ми редактирала коментара. А той си беше доста истинен и безадресно безобиден... от Norman: „Лелел, това ако е ресторант, триебва веднага да го затворят...буохх, какви гнусотии сервирани върху работна дъска...и трите ястия в еднакви чинии, полуфабрикатни сосове, повърната салата, евтин фалшив минзухар от подножието на Кремиковци, който са го нарекли шафран. Тц, тц...амам какво се чудим, те блогърите ъв такива квартални дупки ходят, а се изживяват тука на епикурейци. БЛОГЪРИТЕ НА САПУН ! ”

И после като я погледнах на снимката, че е черна опушена, селска печка, ми стана ясна реакцията й, затова тоя път й отговорих лично за нея, нека се радва...от Norman: “ И къде пък ги виде "личните нападки" в предния ми коментар, че си ги редактирала. Ето ти новото ми искрено мнение тоя път наистина за тебе: Ти като си блогърка повлекана дето се забива в прасешки боксове да се храни, аз какво съм ти виновен или триебва да изгрухтим като тоя Асен Ненов, че тия неестетични фуражни смески са върхът на кулинарията.
Ох, селяния блогърска, първо поколение градски, технологични свине, които слушат Азис и наддават на тегло! ”
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

S каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Norman каза...

О, добър ден...днеска неделно много късно се събуждам, но има вероятност да влезем ъв големата, реална политика. Попаднах на един Реалполитик, писал за тия скандали с Петков, В.Вълков и МВР, аз му отговорих, но той май ще ми резне коментара, щото още не ми го пуска. Аз пък ще си го сложим тука за по-сигурно:
от Norman:
Я...амам тоя Виктор Вълков още ли е жив!? Аз мислех, че отдавна се е преселил ъв Небитието...щото ходихме с майка перди време да четеме вестници от 90-те години, на диапозитиви ъв архива на едно министерство, че там биеха най-добре систематизирани, а пък тоя период нещо все ми се губеше, малко като проспан ми беше. И съм го запомнил В.Вълков, щото го беха снимали на голиема фотография като депутат, как си бърка ъв носа, но с такава жестокост чак до очния нерв, и помислих, че още тогава се е осакатил. А той значи оживял след тая нечовешка интервениция, ми добрие...нека си е жив и здрав, само да не върши лошотии и мутрофонщини, и да се държи възпитано.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

А пък преди да излеземе с майка успях да поздравим задочно "актрисата" Ваня Цветкова и приятелката и блогърката Милена Фучеджиева, която нещо иска да покаже колко са уникални, затова че са синеоки, молям ти се!
Кхи-кхи-кхи, лелел, женска, блогърска глупотевина.
От Norman :
Гледай как глупаво си го написала това за „актрисата” Ваня Цветкова.Верно, че в България ниема добри режисьори, но у мене читателя веднага възниква естествения въпрос – Е, добре де, а ъв Америка, където е тя, на една прека от Холивуд, също ли ниема добри режисьори, че толко години не са я забележили колко е „талантлива и неповторима”.!? И ти вместо да и изпишеш веждите си и извадила очите.
И ние с майка сме синеоки, но ъв никакъв случай не сме ъв родствени отношения с разни истреички.
И нещо друго искам да те помолим...щом си приятелка с тая Ваня, кажи й молям, друг път като влиза ъв ресторанта „Отвъд алеята зад шкафа” да не говори толкова театрално високо, че даже с акцент да ни зачудва, че ниема друго с какво...никак не е възпитано и подсказва за ниския праг на личната й култура. Аз с това я забележих, щото дори не знаех, че ниекога е била актриса. То верно че ние България сме си малко европейска провинция, но когато видим, как некой дори и идвайки от Америка е запазил само провинциалното, ми става ниекак си много безнадеждно и подтискащо.
И дори не ми се гледат ватманските й автобиографични филми, ъв които едва ли некой я е накарал на сила да играе себе си... толкова си може.
Буоох, междуконтинентална селяния и простотия блогърска !
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

P.S.Пожелавам приятна неделя на нашта организация "Е@ем блогъри" и много здраве от мене : Норман

Norman каза...

Лелел, това значи, като почнат бингаджийки и продавачки ъв магазини да се занимават с интелектуален труд е циело мъчение за читателите и зрителите. Тия двете презокенски чалгарки, режисьорката и актрисата - Милена Фучеджиева и Ваня Цветкова само можем да ги похвалим, че са си намерили работа ъв Америка... е не особено престижна, но все пак физическия труд облагородява и обогатява духа дониекъде. Но като впрегнат на работа и климакса си, току виж културния живот ъв София и Лос Анджелис достигне невиждан апогей. То пък да не им обърнем малко внимание на простотията...ще се скъсат да акробатстват трупешката по блоговете си, щото какво по-голиемо събитие им се е случило през последното десетилетие...никакво ! Единственото което ще им остане е – Преди Норман да пише ъв блога ми, и След като Норман писа ъв блога ми. кхи-кхи-кхи
Та ето какво й писах, на тая Милена и ще си го сложим тука, че тая е много неуравновесена с климактеричните си инелектуалстващи вълни, и ту ме трие, ту ме оставя:
От Norman:Амам, какво искате от мене. Ние като бехме с майка ъв "ОАЗШкафа", не съм викал и окал като тая Ваня Ц. да ми забележат говорните особености или да ме помислят за повехнал, незапомнящ се актьор от соца. Седех си кротко, възпитано и красиво да се храним.
Лелел, амам и тая Милена ли ще става писателка!? Тц, тц...много хора са пуснали от Раднево ей така, даже ниекой са забегнали ъв Америка. Но почерка на писането по таблите на леглата са си го запазили дори и отвъд океана.
Нищо де, поне нещо научих от тая глупава блогърска сбирщина тука. Да знам, да не се заблудим некога да прочетем книга от нея.
И по-полека с истерията молям, един път ме изтри, че съм бил неграмотен, после ме обвиняваш, че не съм толкова неграмотен, а съм артист... ми аз съм казал, че съм си хомо луденс, но то кокошарника, може ли некога да стигне до единно логично и неотменимо заключение по даден въпрос.
Буохх, айде, че вече ми се повръща от блогърската посредственост и недоимък духовен!
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Norman каза...

Oх, къде си Е@ем блогъри, хайде вече ми домъчня за тебе, а ти хич не пишеш.
Дори и Багера, се потопи ниекъде.
На мене много ми се харесва да те четем, щото от известно време все попадам на климактерички , които подражават на тийн-лит героини и се опитват да пробутват провинциалния си чик-лит по блоговете. Възхваляват Паулу Коелю, поясняват се елементарно на евентуалните си читатели, чрез Ерих Фром ; клатят черницата на собствената си посредственост и псевдоинтелигентност, събират сдуханите дуди и се надяват да ги помислим за копринени буби, а не за най-обикновени космати гъсеници. Има една мустаката леля Лид и една друга Анна с меката глава, толко са досадни ъв кокошарниците си блогове, че дори не ми се занимава повече с тиех.
А ти къде изчезна, значи, ниема един интелигентен човек с който да си поговорим тука, освен с тебе, но тебе те ниема. Да не съм направил нещо нередно тука ъв организацията ни, извинявай, молям, ако триебва ще се поправим.
И днеска с майка ще ходиме на разни места и до Слънчогледи да си купим едни неща за яйцата, че нали идва Великден и ще триебва да си ги нарисувам старателно. Пожелавам ти пирятен ден, и много поздрави от мене за тебе.
Норман

Norman каза...

Значи има там един Румен Бостанджиев сексолог-психотерапевт и пише ъв ε-vestnik...аз пък мислех, че това е електронен вестник, а то се оказва, че е блог...и само ми трият мнението. А аз искам да му помогнем и то безплатно, на тоя Румен да не се излага пред хората, но тоя не може да се превъзмогне и ме трие редовно. А ето какво бех писал, без никаква злоба, а само със загриженост и съвет:
от Norman:
Е най-после ми стана ясно защо ме триете толкова много пъти, ми той Бостанджията с обрания бостан на раменете си нали е част от вашия екип и не може да понесе мнение в което не му се възхищават. Не може да си надскочи своите комплекси, обаче тръгнал да "помага" на други, срещу заплащане, разбира се. Иначе навсекъде се бута и пише като средношколец, дори и тая статия, един среден ученик щеше да каже много повече и по-аналитично от него. Аз не намирам нещо нередно да си кажем мнението за автора, а пък вие си решете, дали на тоя сайт, за вас са по-важни читателите или безинтересните автори. Ето пак ще си го кажем, щото аз друго мнение не можем да имам : от Norman: Значи ниекои хора като тоя Бостанджиев, ако си мълчат повече и не се бутат толко ъв светлината на прожекторите, може би щеха да имат повече клиенти, а не да пишат профанщини по блоговете. Но и това е полезно, колкото повече се бутат да се показват, толкова повече става видимо, че са безполезни "професионалисти" и пак има полза за хората, така научават при кой да НЕ ходят и да НЕ му се доверяват. Тоя колко глупости е изписал и изрекъл, дори и некой да искаше да го покаже в кофти светлина, ниемаше да успее така както самият той си се преекспонира.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Хайде, къде сте...че навънка вече стана Априлско въстание.
Гаргата Гачев ще води удобната бащина дружина против мафията, против убийците на Георги Стоев 2:...и Румен Петковщината.
Не мож го спреш тоя левент Гачев , глава юнашка не трае и калъчката е заметнал и дращи ъв блога си...но ме трие най-малодушно като свенлива госпожичка.
А аз исках да прогледне и патоса си да насочи към искане за промяна първо в Избирателния закон, не в Нови (предизвестени) Избори...но Горчо не дава дума да му се каже наприеко.
От Norman:
O, гаргата Горчо, пак грозно сантиментално грачи...абе, каква алтернатива предлагаш ти - да гласуваме за другите партии ли, не за тия от тройната коалиция и резултата ще бъде - пълни тумбаци. Как не ви омръзна само през тумбаците си да прекарвате тоя "идеализъм" ; ниема ли друго сетиво, което да се чувства отвратено, а само коремите и заплатите от 1500лв ви са водещи.
И сто пъти ти казах...умните и будни хора ъв България отдавна не разчитат като тебе на заплатка, те отдавна са се взели ъв свои ръце и сами си дават заплатата... и си казват - е, за какво да протестирам наравно с мързеливите санкюлоти, които все чакат на държавната ясла, за още и още материални блага, без обаче да се интересуват кое е морално и кое безнравствено.
Ох, ниема да се свърши значи тоя изпедепцан, късоглед блогър пролетариат и това си е!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Абе аз малко не ги четох блоговете напоследък. Щото мисля да не хващам депресия и после да пия Ксанакс като някоя 50-годишна разведена лелка. Иначе, Норманчо, с кеф те чета!
Те, блогърите, са патологично зле и дзверски искат някой да им обръща внимание. Някой писал, че виждате ли, влиянието на блогосферата нарастнало невероятно. Блогърите някак си се превърнали в народни трибуни и трета власт едновременно. Куп журналя им били четяли блоговете и направо преписвали! То да ти кажа, няма голяма разлика между блога на някоя незадоволена сексуално парцуца и ВАЦ-овските вестници. Та Енея може и за репортерка да се глави, да поразнася малко венерически болести из столицата и Черноморието.
А за президентския клозет на Седефчов не знам, ама в духа на старите традиции може и в президентството да е махнал вратата на кенефа. Или някой чиновник-натегач, бивш член на Българска социалистическа младеж, да го е махнал.
А за оная, дето се прави на инспекторка по завденията, подобно на Луи Дьо Финес в "Крилце или кълка" са й ясни мераците. Да яде безплатно. Отива в някоя гнусна кръчма (а те почти всички заведения у нас са такива), скива я управителя и си вика "А, това е онази Еми от блоговете с манджите". И нарежда двойни порции, най-младите сервитьорчета да се въртят около нея, тя тъпче химизираните полуфабрикати, налива се с наливна бира, разредена с веро и хинин, и се кефи. Накрая идва раболепно управителя, носи й цветя, заявява й, че тя е най-красивата жена, която той някога е срещал. Целува й ръка и после следва яко... Нейсе, няма да се правя на порноблогър. Всеки миризлив блогър се натиска за нещо, дето нито заслужава, нито някой ще му го даде, ама интернета се обърна на виртуално, за радост, сборище на подобни декласирани мутанти. Само се чудя Седефчов за какво се кани. Сигурно му се иска след като му мине мандата да вземе да изнася лекции на Запад срещу 10 000 долара на час. Да святка цайсатите студенти по обществени науки как е еволюирал от враг на НАТО в негов привърженик и изобщо от запален русофил и радетел за възстановяването на СССР в защитник и двигател на евроатлантическата интеграция.
Айде, живи-здрави!

Norman каза...

О, Багерчо здарвей, радвам се че си добрие...но Е@чо го ниема много време вече, да не са го гръмнали...тц, тц сега и за него много се тревожим !? И аз много не четем блогове, щото покрай политическите скандали много се нерва на блогърите. И днеска ще се качим на покрива на нашта кооперация да проверим комините как са, дали функционират. Щото има един блогър дето ми каза, че знае къде живеем, иска да ме плаши, а аз ще бъдем гостоприемен да го поканим...и ще го сложим директно на кука ъв комина за топло пушена пастърма, щото тоя е толко дърт, че никаква друга термична обработка ниема да понесе.
Има там ниекакво си сборище медиапул, пълно с дърти комунисти и истерясали бабишкери и те много ме нерват, и от там ще наберем доста мърши за пастърма. Амам, аз на всеки ли триебва да припомням, че фамилията ми е Бейтс !
Лошото е, че и по-млади, умни журналисти не знаят какво да правят...пимерно тоя Иван Бедров, само се чуди на къде да хваща и аз го посъветвах:
от Norman:
Ей, омръзнахте ми значи с вашто пораженческо мислене...ми какво ще стане - ще триебва да се появи един като световно известния блогър Бепе Грило, който да поиска промени ъв избирателното право, а не като тукашните селски блогъри само да дращи и да се оглежда, кой ще му е по удобен да го яхне. И понеже сте все мислещи журналисти, като изключим тоя сбърканяк графоман А.Грънчаров...ще ви оставим един цитат от Бепе, пък дано ви е полезен и да престанете да се ослушвате като диви прасета ъв тръстика.
Цитат:
"Пропадналата политически партийна класа иска да вземе мерки, за доброто на страната. Това е все едно Джак Изкормвача да се пусне на хирургическата маса."
Буоххх, българските блогъри на САПУН !

Norman каза...

от Norman:
Вчера съм проверил комините - ъв пълна изправност са, нека ми дойде некой блогър на физическия...адрес, ще го провесим като мумифициран прилеп вътре...освен това си намерих едно много благонадеждно семейство охлюви и си ги пуснах ъв двора, така ще си създадем цела армия.
А, щех да забравим, вчера се видехме с един познат на майка, който като е бил студент са били заедно със Седефчов на ниекакви разкопки...и той ни увери, че ниема опасност Гоце да чете лекции за 10 000 долара след като го отсвирят от президентския пост, а ще почне да води кулинарен блог като оная черна, селска печка кака Еми. Щото още през 80-те години, видният студент Гоце е предал на ДС некаква много важна, тайна готварска рецепта за „ друсан лук ” и те все още не са му изплатили хонорара от там.
Но много се притеснявам за Е@ем блогъри, къде ли е ?!

Анонимен каза...

Според източник пожелал анонимност "Е@ем блогъри" в момента е заключен на тайно място от блогърската мафия. Инквизират го с пари, хубави жени и маркови питиета за да го привлекат на своя страна. Но бил държеливо копеле, разправят. Да видим ...

Norman каза...

От Norman:
Лопатко Фурнаджийски пак ли ти ми поясняваш, кой къде е, и какво прави.
Тц, тц... аз пък колко време не съм писал тука.Обаче тия лели грухтящите свине-майки ме отвратиха трайно и спрех да четем блогове, щото не ми е добре на стомаха да им гледам сниманата селяния, грозотата и просташките вкусове и предпочитания. Имаше некаква кощрамба леля Вера, дето беше снимала нейна рецепта „ощупана риба с бекон” изпечена риба покрита със сланинясало свинско, буоооххх и това по времето на Пости.
И днеска понеже и ние с майка ще ядеме агнешко бутче и разни великденски вкуснотии се престраших да надникнем тука и да кажем на Е@ем блогъри, - Христос Возкресе !
И дано саможертвата му на кръста за нас хората не е била напразно, че тия животни блогърите, отдавна са загубили човешкия си облик и триебва да бъдат рециклирани до миещи средства за тоалетни.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Или както вика Киро Симеонов "Ще са добра смазка за веригата на танковете тези блогъри". Трябва да отбележа, че проучването показа, че българското общество все още се отнася прекалено меко с блогърството: мнозинството смята, че трябва да се поят със солена вода. Както и да е. За радост на повечето българи не им дреме за графоманските преждевременни еякулации на декласираните блогъри по нета. Ама трябва да кажа, че имах още от самото начало подозрения към вече бившия министър Петков, че няма да иска да въведе ред и законност из интернет пространството. Сега ще чакаме новия министър с твърда ръка да се разправи с порноблогърите, а после - и с техните поддръжници. Е, ще се задели някой друг лев за изграждане на нови затвори и психиатрични клиники, но за това се събират тези данъци в края на краищата- за благото на обществото. А за Седефчов още съм в шок. Разочарован съм, меко казано... Ама какво да се прави, няма как да се оплачем в имперската канцелария в Брюксел, нито да му спретнем един преврат. Въпреки че доста офицери от Горна Баня скръцнаха със зъби като им казах за блогъра Седефчов. Ама овладях някак си ситуацията "Другари, викам им, не може вече така с танковете. Малко му остава до края на мандата, ще го изтърпим и него. После цивилните ще се орпавят с него. Тая работа става първо с агитация и пропаганда, а после с предложение и вземане на решението. Сега от танкове пред президентството няма нужда. Опасността за отечеството не е толкова голяма, че цивилните да не могат да се справят. Ако искате, викам им, ще предложа импийчмънт. Но не се плашете. Когато Родината има нужда от вас вие сами ще разберете!" Е, попсуваха офицерите, на другия ден изкараха войниците на учения по случай Великден, търкаляха се калта и им мина. Добре де, тоя президент не мисли ли, че аха да ядоса хората и пак да изпаднем в нестабилност със всички нейни последствия (изтегляне на инвеститори, санкции, икономическа и политическа криза). Разни опасни елементи сноват из мрежата и безчинстват виртуално като пладнешки разбойници по пътищата, а наместо да се приеме Закон за изтребление на блогърите (точно както още в края на XIX век е приет Закон за изтребление на разбойниците), то Гошко Седефчов станал блогър-разбойник. Да рече човек, че покрай сухото гори и мокрото, та Седефчов се бил подвел, заблудили го разни съмнителни елементи... За мен блогърството на Първанов си е поредната мимикрия, точно както от анти-натовец стана привърженик на евроатлантизма от Атлантика до Чукотка.
Айде засега, ще чакам Е@чо да излезе със следващото разследване за декласираните блогъри.
Багера

Анонимен каза...

Жив ли си бе, човеко?

Анонимен каза...

Това е краят, приятели! И аз се сдадох и минах в редиците на врага. Започнах и аз да списвам нещо като блог... Поемам цялата отговорност за делата си и няма да се съпротивлявам ако ме хванете и набиете.
В този блог има доста истини за блогърите (порай плявата се намира и жито) и ще си направя съответните изводи как да не си водя блога.
Айде засега и сбогом, момчета!
Багера

Norman каза...

Ех, Багерчо...предател и ренегат си ти ! То ъв българския фолклор, не се случват за сефте такива положения и там мъдро е казано:
- Един юнак- войвода ; двама юнаци - чета; Трима юнаци - чета с предател.
Така че не ме учудваш, че си станал блогър, предателю !!!
Но къде е Е@чо, за него ми е много тревожно, че така изчезна. Първанов да не го бетонирал некъде!?

Анонимен каза...

Попаднахме на ето това любопитно четиво:Значи и президентът на България вече е станал ШИБАН БЛОГЪР!!!Тази държава пропада и деградира! Специално Първанов - първо се разбра, че са го избрали турците и циганите, после се оказа, че е комунистически агент и е излъгал за това, но сега вече направи една непростима грешка - СЪЗДАЛ СИ Е БЛОГ!Тази гадна пернишка комунарска измет! Този агент на ДС!Ние нямахме отношение към политиката на България, докато този "социален президент" не се присъедини към редиците на криминалните блогъри-боклуци!Е@ем Блогъри застава твърдо срещу опитите на този комунистически дегенерат да разпространява блогърската мутация сред населението!И да не се прави на приятел на г-н Петков - ние го разконспирирахме! Искаме импийчмънт, НЕЗАБАВНО!!!

Анонимен каза...

Ебем блогъри, искам да те чукам в тясното космато дупе и знам, че и на теб ти се иска. Ще бъда нежен и внимателен, ще усетиш истинското щастие!

Анонимен каза...

[url=http://www.pi7.ru/zdorove/1609-ot-raka-spaset-aktivnost.html ]Девушки на пляже ( [/url]
Такая ситуация, постараюсь вкратце. замужем 5 лте. есть малыш 1,5 года. у меня тока мама, которая психически нездорова, детство прошло в аду в прямом смысле. думала замуж выду, свою семью заведу, постараюсь ребенку уяснить все чего не было у меня, в первую очередь нормальной семьи. вышла замуж. сейчас благтверный мотает мне нервы. на первый взгляд вначале все было хорошо. нормально зарабатывает, обеспечивает. потом начались у него клины. незамечала этого, пыталась забеременить, долго не получалось, была сосредотлчина на этом. переодически у него случаются срывы. может ударить. все его не устраивает, все что бы я не делала. ведет себя как быдло, вобще ничего мужского. даже словами не описать.хочу развестись, развод не дает, шантаж деньгами. толи я идиотка какая то, толи в жизни тупо не везет. на фоне всего начался псориаз. идти с ребенком к собственной матери не вижу смысла. ваши мысли?

Анонимен каза...

But Adidas sneakers 're also not away behind in the race. Discover people who seriously feel nostalgic whenever they are available across 1985 Air jordans. A pair of good quality athletic shoes is the most crucial item a athlete can buy. Once you comprehend, it is for you to buy the ornaments of choice. http://article-promotion.info/Top-Reasons-For-Choosing-Nike-Dunks.htm

Анонимен каза...

Their choices of for you to wear are in addition , expanding.
You can now buy wear capable of a person feel like a complete
golf superstar. you could store data in an iPod just like any other storing
process. Are manufactured from of us, the idea
of change can send us appropriate into a panic attack.
http://www.amisenligne.com/forum/profile.
php?mode=viewprofile&u=44059

Unknown каза...

Please inform me it labored proper? I dont wish to sumit it again if i would not have to! Either the blog glitced out or im an idiot, the second option doesnt shock me lol. thanks for an ideal blog! Anyway, in my language, there are not much good source like this.
Can I make a suggestion? I feel youve bought something good here. But what should you added a couple links to a web page that backs up what youre saying? Or possibly you would give us one thing to take a look at, one thing that may connect what youre saying to something tangible? Only a suggestion. Anyway, in my language, there arent a lot good source like this.
obst und gemüsereiniger