понеделник, 11 февруари 2008 г.

Криминалните блогъри се опитват да отвърнат на удара!

.. организирайки вяли протести срещу решението на Европейския Съюз!










Логото на блогърската кампания..


След като упадъчните блогъри се изпреварват кой по-напред да даде безсмисленото си мнение, ние считаме за необходимо да направим следното изявление:

1) Блогърите твърдят, че когато замениш свободата за сигурност, губиш и двете. Ние твърдим, че когато анархията и безправието вземат връх, съпротивата е задължителна!

2) От всички държави от ЕС, само западналата Италия, пълна с вряскащи, мургави, некъпани жабари, тъпчещи се с калпави пици и спагети, отказва да въведе тази прекрасна директива! Питам се аз, ние като тези мърляви италианци ли сме? Може блогърите да са такива мърлячи, хвърлящи боклук навсякъде и тъпчещи се с евтин джънк фууд! Ние обаче не сме!

3) След като малоумните мутирали блогъри имат наглостта да обвиняват правителството и г-н Пуетков, искам да попитам колко глупендери от тях отидоха да гласуват, вместо да си списват малоумните блогове, да плюскат пица на парче и да онанират пред бабешко порно? Под 5% със сигурност!!!

4) Имаме силно основание да се съмняваме в тази блогърска сбирщина от провинциално-пролетарски произход, която преди 20 години би лапала различни органи, за да се сдобият със заветния комсомолски статус. Доколко може да бъде представителна извадка за едно гражданско общество тази сган? Кого се опитват да заблудят?!?

5) И да разберат накрая, че мнозинството българи нямаме нищо против тази полезна директива на ЕС! В крайна сметка на смешния им протест отидоха по-малко хора отколкото е капацитетът на Син Сити!!!


Както казва блогърът асктишо (един от нашите най-големи фенове), не може да лаем срещу изгряващото слънце. А мрънкащите криминални блогъри напомнят точно на онзи пес на плажа, с когото той се опитваше да ни сравни. Апропо и логото на онова гнусно събитие Блогкамп го изобразява - гадна кафява мастия, лаеща напразно!

56 коментара:

S каза...

Имате добро чувство за хумор, но сте много обстоятелствени.
Хората ще ви разберат и от едно изречение - иначе ставате досадни.
Нали се сещате, че и вие сте блогъри ;)

Анонимен каза...

Ние НЕ сме блогъри!

Вече сме го обяснили нашироко. Вижте нашето официално изявление от месец Януари 2008!!!

Norman каза...

Ми да, знаеш ли колко човека биеха на ядящия им протест-около 30 нали с майка ги снимахме и отгоре...а е трудно да се каже, че всички са човеци...има доста от тех с трайни и непоправими увреждания и мутации. Примерно гаргата Гачев,вместо да се чуди как да си изтъргува гласа може да си сложи едно сплескано тупе на темето, щото отгоре е доста неестетична гледка. Шопара Блого поне беше с шапка и можеше да заблуди ниекой, че тоя картоф на раменете му е глава.А женските подобия ниема какво да ги описвам.Беше и това момче Симион което го мислех за относително мислещ, но сега вече си знам, че е изпростел блогър. А плашилото Дзвер, дето набива ежедневно арабски дюнери по спирките направо може да мине за блогърска аристокрация, щото пролетарската журналистка Вени Гюрова, на обществени места се тъпче със семки и после ръси кокошинки ъв блога си.
А какво му се обясняваш на тоя S,
тоя да не си въобразява, че нашта организация съществува за да го забавлява и развлича него...айде, друм, казах.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Αμαμ, E@бем блогъри, тоя аскишо какво точно иска. Него не съм го видел на ядящия протест, прегледах си каталога и албума, не е бил там. Нищо, ще го включим и него ъв листата на чакащите за некролог. Аз му написах мнението си и ниема да се повтарям повече.

от Norman :
Ох, най-после го намерих тоя асктишо. Абе Тишо, а ти знаеш ли че не съществуваш ти си нездрав глас ъв главата на един беловлас 50 годишен чичка. Ако искаш си сложи и ренгенова снимка тука, може и от зъб да добавиш, амам това ниема да те направи жив, щото ти си една проекция. И ниема да ни казваш на нас с Е@ем блогъри, че сме анонимни. Ти видел ли си ми тортата за празника, върху нея ми пише името Норман и това ми е документ за самоличност, ако искаш да знаеш.А майка ми е казала, да не си показвам снимки, защото блогърите са злодеи и може да ми навредят.
И да знаеш, че пишеш много скучно, имах желание да ти прочетем посредственото произведение до края, но нервите не ми стигнаха и го зарезах наполовината.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН

Ебем блогъри каза...

Е те това беше голяма загадка. В смисъл такъв че този асктишо не е от архиблогърите, по-скоро е някакво wannabe. Защо се вре където не трябва и единствено обира негативите от това че пунтира архиблогърщина?

Обаче после стигнахме до извода, че причината се крие най-вероятно в раздут егоцентризъм и желание за съпричастност към някаква група.

Да, човек докато е млад прави грешки и се идентифицира с грешни примери за подражание. Той не изглежда да е млад, макар че знаем ли го - те блогърите винаги лъжат както писаха в авторитетните вестници Дума и Труд.

Мисля, че няма смисъл да му обръщаме толкова внимание. Тук стигнахме до извода, че архиблогърите го използват, за да отклонят нашият справедлив отпор срещу техният криминален начин на живот. Тоест, той е само една пионка, неосъзнаваща напълно действията си.

По-добре да се концентрираме върху наистина значимите фигури от блогърската мутирала престъпна сбирщина. Този асктишо ни го пробутват само за кашмер и ни пращат за зелен хайвер. Няма смисъл да се отклоняваме с него.

Анонимен каза...

Вие СТЕ блогъри! Но сте тръгнали да трупате посещаемост като се конфронтирате с останалите. Но един е Грънчи в блогосферата ... Нямате шанс, смешковци :)

Ебем блогъри каза...

Няма да се повтаряме отново!

+ Ние НЕ сме гнусни блогъри.
- Вие СТЕ гнусни блогъри.

Това е очевидно.


+ Нас НЕ ни пука каква ни е посещаемостта.
- Вас ви ПУКА за такива глупости.

Ако обърнете внимание, тука нямаме адсенс, не знам си кви снапшоти с реклами и тем подобни тъпотии. Понеже нямаме финансова изгода от нашият сайт, ние не изпадаме до жалкото ви ниво да пишем малоумни блог постове на кило за 30 стотинки на парче.


+ Ние НЕ се състезаваме с никой.
- Вие ПОСТОЯННО се опитвате да се доказвате един на друг.

Това следва оттам, че вие сте толкова нещастни и деградирали, че за 30 стотинки повече ще си извадите очите, въпреки всичките псевдо-ласкави коментари които си давате от сорта на "пишеш прекрасно" (пука ли му на някой).


+ ние сме смешковци.
- вие винаги си оставате трагични.

Там е една от основните разлики между нас и блогърите.

Анонимен каза...

Ние НЕ сме гнусни блогъри. - е, вероятно се къпете периодично и не сте гнусни

Нас НЕ ни пука каква ни е посещаемостта. - дрън-дрън, на всички ни пука

Вие ПОСТОЯННО се опитвате да се доказвате един на друг. - а вие се опитвате да се докажете на всички

вие винаги си оставате трагични. - но поне сме НИЕ

ЕБАЧИТЕ БЕЗ САПУН

Ебем блогъри каза...

Виждам огромното ви желание да се опитвате да ни се противопоставяте, но това е безсмислено. Първо, вие, подобно на онзи асктишо, сте твърде незначителна фигура в блогосферата (пълна с лайна). Второ, считаме, че само ще ви направим услуга ако решим да се занимаваме с вашият незначителен блог..бльох! Архиблогърите се опитаха да ни пращат за зелен хайвер, пращайки ни онзи асктишо, но с вас вече се оливат. Ние не се занимаваме с цаците, нашата цел са големите блогъри. И трето, не виждаме никаква причина да коментираме по-нататък несвързаните ви аргументи, само си хабим времето и по този начин работим за интересите на гнусната блогърска пасмина.

Тъй като сте далеч от престъпния гении на архиблогърите, очакваме скоро да ви видим по новините като поредният заловен интернет-педофил.

Единственото, което ни допада във вашият начин на мислене е че за разлика от архиблогърите-мутанти, вие не сте упадъчни оупънсорс фанатик.

За вас има надежда. Ако веднага преустановите блогърската си дейност, вероятно ще спасите тялото и душата си от деградация!

Анонимен каза...

Първо - докато четох предния коментар останах с впечатлението, че е адресиран към мен, но "ви", "ваш" и производните им бяха написани с малка буква, което говори че се обръщате към много хора. Прегледайте се при психиатър - не върви на добре работата ...

ЕБАЧИТЕ - БЕЗ САПУН

S каза...

Драги "не"блогъри,
защо всеки пост ви е чаршаф? ;)

Ебем блогъри каза...

Я гледай ти, блогърите са ни пратили нова пионка :)

Явно само толкова могат в безсилието си - март 2009 наближава и тогава всички архимутанти ще влезнат в затвора, където ще ги оплождат татуирани роми. Ние им предлагахме негри, но не та не.

Само ми е интересно, тези незначителни вредители с малък стаж, занимаващи се със СЕО и всякаква сходна дейност за умствено-увредени, кой ще ги опложда, когато техните гурута влезнат в кауша?

Анонимен каза...

Какво ще стане през март 2009-та?

S каза...

Ти (вие ;)) не мисли кой кого кога и къде ще опложда.
Мисли как да си съкратиш постовете.
Имаш напредък ;)
Георги Фурнаджиев, как какво? - всички блогъри ще бъдат обесени, удавени, разстреляни и за всеки случай (и за назидание)след това изгорени на клада ;)

Анонимен каза...

s, ... изгорени на клада? ... ми е***те те да си кажат, че им се ядат пържоли ... да ги черпим по кило-две да не чакат толкова:) Айде бирата от тях :)

S каза...

Еее, стига бе. Те ебат. Не ядат.
За тях е важно да кажат: "Но стига ми тая награда..." ;)

Norman каза...

Абе, сдуханяци ниема да пишете глупости и мръсотии тука за бири и гнусни пържоли.
Аз съм си девствен и съм пехотинец и никаква симпатия ниемам към блогърите, щото ме тормозеха.
Освен това повечето хора се къпят с гъба и душ гел, а вас ще ви направим на нискокачествен сапун и ще ви изнесем ъв Джибути да послужите за пургатив на дебелия черен негър.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Аве, Перко Наумов, ти от кого ще правиш НИСКОКАЧЕСТВЕН сапун бе? От мен стават само висококачествени продукти. Ае да не ти ...

Ебем блогъри каза...

Дрън-дрън. На блог го обърнахте тук, а вашият сапун смърди на кебапчета, демек по-зле и от турския Дуру ще излезе!

Още малко глупости от сорта на тва с кви помии си тъпчете стомаха и как подпръцквате и че ви трием. Аман от блогърската тъпащина и провинциализъм!

Анонимен каза...

О, неразумний уроде, поради что се срамиш да се наречеш блогър?

Norman каза...

O,здрасти Ε@ем блогъри, знаеш ли го ниекакъв си мизерник Gregory's blog, дето по цел ден клечи ъв банките за кредите за да плюска кебапчета и да заляга над бирите, както повечето блогъри и хленчи, че рекламата с клатещото се куче на райфайзен банк била грозна. Аз му отговорих на тоя непотребен палаш, но той ме изтрил.
Ох, че гнусни тении са тия блогъри.

от Norman :

А пък тебе би триебвало да те е срам, че ходиш да просиш като куче и да удовлетворяваш алчността си; да си рискуваш свободата затъвайки в дългове. Тая реклама много добре онагледява какъв идиот триебва да си за да искаш кредити...а даже пък и претенции пише тука, че не го обслужвали добре...абе само чанч и по една тухла ъв гърба за вас !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

S каза...

Момчетааа (или момче ;)),
какво е това "ebem-blogeri" на "blogspot.com"?
Основете организация, искайте членски внос, развейте знамена и т.н., че иначе смешна работа ;)

Анонимен каза...

Що мислиш, че е/са момче/та?

В смисъл ... може да са 14-15 годишни расови мъжаги ...

Norman каза...

Я двете слузести отрепки Фурнаджийски и S да си намерят некакво друго развлечение, молям.
Е@ем блогъри, днеска с майка ще ходим да видим малко снега горе на Витоша и да се повозим с лифтовете и да хапнеме нещо ъвкусно. А знаеш ли ниекъде видех,но не помним къде беше...че на срещата им Блогкамп, ще ни разглеждат като отделна точка - троловете.
Мене не ми пречи, че така ме наричат, щото аз съм си много хубав даже, не съм нито гном, нито плешие, нито клепоух, нито съм като плашилото дзвер. Нали и ти си си готин и ще ги осветкаме на срещата им. Утре ще ходим да правим замервания до Военния клуб. Пожелавам ти приятна събота и неделя и довечера като се приберем, можем пак да се впишем тука, че видех 2-3 изпражнения плеснати ъв Блогосфера ли, ъв Мегафон ли беше.
Все некой триебва да ги изчисти...то ако не съм аз, тия два вестника ДНЕВНИК и КАПИТАЛ ще станат животопулсиращи клоаки на блогъри.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

не, че търсих, как може да се стане член на "вашата организация" ?

Анонимен каза...

Не виждам смисъл да апострофирам когото и да било. Така и домакинът ще е цял, и гостите - сити.
До блогване!

Norman каза...

А ти, педерунгел мазен cybercrackerbg не се натрисай тука с разширения си миризлив сфинктер и конформистката си безпринципност.Хич, не разчитай , че ще ти четем лоясалия блог и недей да търсиш тука поле за себеизява на овчотията ти.
Ох, гнъс, гнъс хомосексуална блогърска.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Ми как се става член на организацията...ще се опитам да ти отговорим аз, ако Е@ем блогъри разреши. Първо триебва да тролнеш 3 блога, това условие да слушаш чалга или да ходиш на конгрес на БСП, отпадна, благодарение на моята активна намеса...щото организацията щеше да си остане само с учредител Е@ем блогъри...а сега единствения действащ член съм аз.
После ще помолиш майка ти да ти направи шато или фреш от мандарини и си седаш удобно и почваш да си отстрелваш блогъри, може на къси откоси, може спорадично...абе както ти се харесва. Има два основни стълба на които им се веят некролозите -блогосфера и мегафон от там си избираш некоя мърша...А пък намерих едно писмо на една леля на майка от Йоханесбург, която е там още от 70-те години на миналия 20 век и там разказва, че техния съсед австриец, следобед като си пиел уискито на терасата, с заредена до него къса рязана пушка се развличал като отстрелвал ритмично по некой негър, който притичвал по улицата. Така е било по време на Апъртейда там и това въобще не било наказуемо. Горе-долу такова триебва да ти е отношението към днешните блогъри - триебва си Апъртейд за тех и това си е.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

> Я двете слузести отрепки Фурнаджийски и S да си намерят некакво друго развлечение, молям.

norman-е, ти си (вие сте) ми любимоно развлечение бе, душицо ... Не мога да се откъсна от теб (вас), по-скоро цигарите ще откажа ... Става ми едно блаааааго като мина насам :)

На, дори реклама ти написах преди няколко дена.

Norman каза...

от Norman:
Къде си Е@ем блогъри, защо се потопи толко дълбоко!? Кога пак ще пуснеш нова тема, че тука мършите станаха много вече. Амам, да не ти е навредил ниекои блогър!?

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Ей, Фурнаджиев, казах ти да престанеш с блогърските лирични отклонения!

Че ти пратим един гей-негър накрая да ти пъхне големата месеста наденица във фурната, та дано мирясаш!

Още един блогърски тъпизъм тука и почваме контрамерки, ааааа маха!

Анонимен каза...

Отивам да си сменя гащите - напиках се от смях :)

Norman каза...

Лелел, тоя Фурнаджиев какъв гнусен мутант е...махай се оттук бе, мръсна лепкава твар!
Много добре, че ти Е@ем блогъри си вече тука... аз вече си помислих, че ти се е случило нещо лошо.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

"гнусен мутант", "мръсна лепкава твар" - току що получих златната значка на "Е@ем блогъри". Повече не сте ми необходими. Сбогом (нищо не обещавам, така, че тръпнете в очакване хихихихихихихи)

voxy каза...

блогърите имат/ме нужда от ебаване, все пак повечето карат на чекии като онзи цензор - Човку Ламбрев

Norman каза...

А пък тоя Петър Стойков го сложили на стълба с некролозите с тема жалейка за роднините...
Ох, каква тъпота и изчерпаност блогърска...и аз го посъветвах :

от Norman:
А ти образцов шизо отличнико, знаеш ли какво триебва да направиш с многолюдието от гласове-роднини ъв главата ти...вземи ги разкарай, че са толко досадни с коментарите си ъв темите ти, остави ги да си ходят ъв прасетата и тинята където им е мястото, нищо че си ги култивирал и цивилизовал дониекъде.
Буооххх, какво притворство и фалш има ъв тоя блог, значи!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

от Norman:

Аз пък дори не можем да попаднем на тоя Човку Ламбрев. Oбаче либералното, образовано лапацало Пешко Стойков ме изтрил...нищо, майка пък днеска ще ми направи щрудел с ябълки и ванилов соус.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Ха така! Блогърите на сапун! Едно българско ЩАЗИ требе да се направи за тях. Информатори требват, после идва полицията и право в съда. може и блогърски поправителни лагери да направим, че Белене и Скравена пустеят.
Или едно хубаво лагерче до София да се спретне, с картечари по вишките и с електрическа ограда. По цял ден лагерниците да бачкат по озеленяване на града, почистване на канала на сточна гара и оправяне на бурдюрите. Вечер- превъзпитателна работа- в едни тетрадчици ще пишат колко лоши работи са направили и ще се разкайват пубично по телевизията. Може и камери да им сложим в бараките и да правим един хубав анти-ВИП Брадър. Срещу 1/4 хляб и супа от ряпа на ден, плащани от БТВ.
Може и едно лагерче да се направи и в Горна Оряховица, та да са на разположение на БДЖ, да пооправят малко релсите и мостовете. И вечер- пак с тетрадчиците, какти ги е оправил подобна сбирщина дръгаря Мао.
Така, смятам да се стана кандидат младши-член на вашата организация. Да взема да тролствам по блоговете, щото бездарната графомания на мизерните блогъри взе да ме дразни. Ще се постарая много за приемния изпит.
Ама няма да си правя блог, щото ще ме нарочат за блогър, а после върви обяснявай че нямаш сестра.

П.П. Не ми посещавайте страницата, мамка Ви, това е само за информация на шефа Е@ем блогъри!

Unknown каза...

Добър вечер :)

Очаквайте скоро много изненади за бльох...блогърите!

Norman каза...

Здарвейте, и кога ще има още разкрития, аз ще чакам с големо нетърпение. Щото блогърските разтегателни блудкажи вече ме отегчават малко.
Ето гаргата Гачев пак копнее като проскубана кокетка на която дълго време никой не й е обръщал внимание и ми приписва разни коментари с друг ник, които аз не съм правил. Колко пъти да повтарям, че аз си пишем само с мойто име и не ми е необходимо да го сменям, не съм толко откачил като него, че да сменям 30 ника.А той горкан като прочете некое нелицеприятно мнение за себе си и плиткоумието си и от други умни хора ги трие и казва, че съм ги писал аз.
Взел съм му страха и му се привиждам навсекъде, кхи-кхи-кхи

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Какви нови разкрития?
Ами напишете думата "х*й" търсачката на блога и ще видите какво ще излезе. Нета е фрашкан с перверзници! Време е полицията и съда да се намесват, и ако може да е по-интензивно. Със все сила ще подкреяпм органите на реда и ще издирвам разпространителите на порно (и еротични) разказчета из т.нар. блогосфера (по-добре да й викаме порносфера).

Norman каза...

Ох, попаднах на некаква леля Бу, и тя войводка го раздава и подписки и протести оглавява, за некакви храни и козметики за жени с прасешки навици и физиономии...на тех все некой друг им е виновен, затова как изглеждат...и се наложи малко да я върнем на земята.

от Norman:
Гледай сега пак идиотски блогърски протест.
Амам лельо, то не само ъв третия свят, а и при тебе последиците са плачевни, щото ти май не си отглеждаш дете, а прасе …и какво си направила - вместо нескуйк за закуска, ниекаква друга повърната шоколадова напитка си избрала да му даваш. А пък козметиката която ползваш и си я купуваш от бензиностанциите е пълна евтиния и за това никой не ти е виновен, че си проста и евтина.
Буохх, гнъс !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

Norman каза...

от Norman:
Е защо пък да пишем такава дума ъв търсачката...не искам.
Аз знам двама блогъри или по точно един с два ника, който разпространява такива мръснишки четива - соланиновия мазен kartoff и подлизуркото voxy. Искаха и на мене да ми покваряват съзнанието и да ми нарушават чувствителността с разни мръсни текстове и гадни картинки, буохх. Къде да се оплачем от тех не знам!?

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

@Багера - ЩО ЛЪЖЕШ, ЧЕ СИ НА 28 БЕ, КЕЛЕШ?
@norman - на арменския поп. Имам му email-а :)

Аре, че се разводни много тука - 40+ коментара . ПиснА ми.

Направете си форум - ще станете хит и ще печелите от реклами.

Norman каза...

А пък тоя блогър Мишел дето се сополивеше ъв продължение на месеци, че го е шубе от полицията и трие мненията когато не му изнася, сега пак се сополиви за 70 000 гласа подписка за Рила.Аз му отговорих подобаващо :
от Norman:
Е ниема пък да оставим подпис…аз колко пъти ви казах да спрете с отблъскващите си бирено-баничарски, караконджулски протести и да подходите по-сериозно. Повечето хора не желаят да се идентифицират с маймунщината ви и самоцелната ви еко простащина, чиято цел е да ви покажат по талевизора. И ако Рила от красива планина, се превърне ъв боклучарска падина, за тоя катаклизъм ще сте виновни вие псевдоеколозите и блогърите, щото похабявате всичко със свинските си зурли и прокарвате пътека на алчните корпоративни акули, които ви раздават реквизита, баничките и стотинките за тия лъжливи протести. Буоохх, гнусни фалшиви екозащитници!
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Norman каза...

Къде си Е@ем блогъри, вземи пусни една нова тема молям, че тука вече ми стана много тесно и клаустрофобично ниекак си. Ти нали не си дезертирал от каузата...вече забелиезвам, че и на други хора им се отварят очите; примерно тоя Sebastianz55 и той си задава много резонни въпроси за срещата блогкамп и желанието на мижитурките блогъри към власт. И аз му писах и понеже още не съм сигурен, дали ниема да ми резне коментара си го слагам тука :

от Norman:
Ми да, от времето на Големанов та до днеска, кандидати за лидери не липсват...това Дзвер, това шопара Блого,оня муфтаджията с грозните си домашни скумрии Дончо, гаргата Гачев, джебчията Делян, оная леля с късите бутове, другата старомодната хубавица леля Тонка, оная дето е на антидепресанти семкаджийката дето е печално свързана с правителството на Виденов и още много, много безличия...то не можем да ги запомним.
Ти за какво мислиш че ги правят тия срещи - да се презентират, да се възхитят едни на други, да си изкажат ласкателства за това колко са неотразими, креативни...нищо че повечето публикуват преводни статии, плагиатстват идеи, настроения, мисли от блогове на мислещи хора отвъд океана и бунтарска Русия.
кхи-кхи-кхи и за награда на всеки кибик се полага по една вкисната бира изпита ъв компанията на дидактора пършивец Блого...буооххх...абе за всички маймуни ще има трици.

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Не бе, не е дезертирал, просто си направи истински блог и е зациклил там :)

Анонимен каза...

Тука съм. В момента подготвям обширна статия как лесно да преебем малоумните блогъри чрез вграждане на рекламните им и тракърските им javascript-ове в само-refresh-ващи се html-и. Ще стане хит и много мърляви нещастници ще реват!

Norman каза...

Ей, Лопатко Фурнаджийски, кой те пита, че всеки път ми отговаряш ти. Е@ем блогъри си е готин и аз си говорим с него, не е ренегат, нито подлизурко като тебе и voxy и повечето блогъри, които ме тормозеха, и ъв Дневника ми се мазнеха - норманче това, норманче онова...а после ми пишеха гадости и мръсотии за мене и майка на л.с.
Какво си се впил ъв мене като термит в алуминиева дограма...айде, друм !

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

Щом казваш :)

Norman каза...

Ето ме, дойдох днеска да си пострелям, но гледам, че статията ти Е@ем блогъри не си я написал още, и защо молям, кога ще я пуснеш...чакам инструктаж!?
Хайде, аз я чакам за да се разположим вътре на по-светло и широко. Че простите блогъри триебва да ги образовам, требва да ги научим какво е ХИПЕРБАТОН, ТРОПА, МЕТАФОРА, ХИПЕРБОЛА, ЛИТОТА, АЛЕГОРИЯ, СИНЕКДОХА, ЕВФЕМИЗЪМ,МЕТОНИМИЯ... щото ми омръзна да гледам как буквално, без въображение и полет на мисълта, така както редовно си пишат с кафяв пръст по блоговете, така възприемат името на сайта на щаба ни и мотото ни :БЛОГЪРИТЕ НА САПУН и веро.
Ох, умствена теснота блогърска !

Norman каза...

Попаднах на местния блог-философ мислител Ангел и срадалческите му скитания из небесните духовни сфери. А той се оплаква, че музиката от сферите не достига до него. Аз обаче понеже съм много загрижен да не остане глух за случващото се около него се постарах да го извадим от отчаянието и му писах.

от Norman:
Ох,напънах се и прочетох най-после нещо от тоя Ангел.
Ми с твое разрешение ще ползвам 2 цитата от текста ти и ще ти отговорим на некои фундаментални въпроси, които си ги въвел, но сам ниема да си отговориш никога, защото как ще се лишиш от инквизицията за читателя и многообещаващото за тебе (Следва)
цитат :
“Световното тяло” е същото по принцип като моето собствено…”
и втория цитат :
“…Да, обаче някой да може да каже: защо аз не съм в състояние да чуя тази музика?…” - край на цитатите.

Не си ъв състояние да чуеш тая музика, щото както горе си описал “световното тяло” като твоето собствено,триебва да се замислиш къде си позициониран ъв това световно тяло, най-вероятно си ъв отделителната система, тънките черва или понеже ти си много стегнат, изпълнителен, дисциплиниран може и да си част от сфинктера и ниема нищо срамно, че си толкова продуктивен, то е защото пишеш от ануса на “светоеното тяло”, триебва да се преизпълваш със силата и музиката вероятно все ниекога ще достигне и до тебе, а докато това се случи, ти не се чувствай длъжен всеки напън, всяка фалшива позивна която произвеждаш да я слагащ ъв книга с твърди корици. Ние съвременниците ти,отдавна ползваме само трипластова, ароматизирана, 100% целулозна тоалетна хартия -Toffly Plus.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

S каза...

Норман, относно образоването миришеш на wikipedia.
Обясни оксиморона - по-често срещано явление е.

Norman каза...

Ми добрие, нищо ниема да обяснявам, нека си карат на подлог и сказуемо...освен това, шефа готиния Е@ем блогъри е пуснал новата тема и ще можем довечера или утре да вземем отношение и да се разположим там, че сега немам много време. Ще носиме с майка просо на едно лимонено папагалче.
БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

Анонимен каза...

[color=#99aadd]Музыканты [url=http://dejavu-group.ru/artist.php]Дежа вю[/url] - это коллектив виртуозных вокалистов и музыкантов.
[url=http://dejavu-group.ru/index.php]Dejavu-group[/url]- один из лидеров в области музыкального оформления дней рождения.
В копилке Музыкантов Дежа вю около 3000 песен.
Живой звук. Поп, хиты 70-80-90-х, диско, джаз, ретро, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон .
ВИА Dejavu-group обладает мощной качественной музыкальной аппаратурой, позволяющей заполнить плотным и приятным уху звуком как компактное помещение (фуршет), так и огромное пространство (корпоратив до тысячи человек).

Игорь +7 916 623 4047 [/color]

Анонимен каза...

[color=#99aadd]Музыкальная группа [url=http://dejavu-group.ru/artist.php]Dejavu-group[/url] - это коллектив виртуозных вокалистов и музыкантов на праздник.
[url=http://dejavu-group.ru/artist.php]Deja Vu[/url]- лидер в области организации и проведения праздников, дней рождения, шоу-программ, копроративов, торжеств и дней рождения.
В репертуаре музыкантов на праздник Dejavu-group около 3 тыс. произведений.
Живая музыка. Поп, хиты 70-80-90-х, диско, джаз, ретро, современная музыка, европейские хиты, фоновая музыка, шансон .
Музыкальный ансамбль Дежа вю обладает мощной качественной музыкальной аппаратурой, позволяющей наполнить приятным уху звуком как небольшое помещение (фуршет), так и большое помещение (корпоратив до 1 тыс. человек).

Игорь +7 916 623 4047 [/color]