четвъртък, 31 януари 2008 г.

Кой мразил мутантите - да се смееш ли, да плачеш ли...

Нашият екип попадна на една доста аматьорска блогърска продукция, която обаче заслужава коментар! Написана е от видният блогър-поет асктишо, който заплашваше нашата организация със съдебни дела!!!

Ето такива неща блогърите наричат "ценно и полезно съдържание" - да се смееш ли, да ревеш ли, ха-ха-ха :)

Та ето го "епохалното" четиво!

------------

Блогването стана „модерно” занимание сред подрастващата младеж, а и не само. Феноменът на новите, свободни и независими медии отдавна се е превърнал в ежедневие за хората от много други страни, но тук той започна да набира масовост и популярност от скоро, а вече вади очите и бърка в едно непристойно място на много хора, блог да им е на помощ! (бел.ред: скучен, шаблонен увод, типично за блогъри...но моля ви не заспивайте още!)

С тази статия ще хвърля малко светлина върху начина, по който аз виждам блогосферата и ще се опитам да систематизирам нейните най-големи врагове, като дам практични съвети как всеки блогър може по абсолютно легален начин да защити конституционното си право на свободен изказ. (бел.ред: няма нужда! Ние отдавна вече го направихме!)

И така, кои са блогърите и защо списването на личен, онлайн дневник стана толкова популярно занимание? Че и мразено?

В началото бяха ай ти-тата, които раздаваха безплатни съвети и водеха отчет на заниманията си с разни джаджи и програми, като писателите и читателите на тези строго специализирани блогове бяха крайно ограничен кръг от хора, всички потопени в сферата на компютърните технологии.

За да имаш блог преди няколко години, трябваше да си купиш домейн и хостинг, да си направиш личен сайт и да можеш да се изразяваш грамотно на родния си език, пък и да имаш какво да кажеш на света. Първите три обстоятелства спираха достъпа на много хора до свободните медии, а думата „блог” беше почти непозната по тези географски ширини.

След това се появиха безплатните платформи с лесна и бърза администрация на български език. Да имаш блог стана въпрос на желание. Нароиха се стотици, хиляди, дори десетки хиляди блогове, а темите в тях станаха практически неизчерпаеми. (бел.ред: а и практически безполезни, но от куртоазия това е пропуснато)

Някои по-стари блогове натрупаха популярност и се превърнаха в оформители на общественото мнение, вкуса и ценностите за големи групи хора. Блогърите започнаха контактуват на живо, да се опознават, да изграждат социални мрежи не само от виртуални, но и от съвсем истински и пълнокръвни, реални познанства. (бел.ред: ами много ясно! Все пак трафикът на органи и деца не може да става онлайн засега! Криминалните блогъри си правят бизнес-срещи!)

В началото го правеха поединично и на малки групички в заведенията на по-големите градове, а след това – масово и организирано. Тази съвсем естествена еволюция на обществото на свободно изразяващите се хора, обаче, стана проблем за някои. (бел.ред: не бих използвал думата "еволюция". По-скоро "деградация")

Първият тревожен сигнал беше повиканият за сплашване в полицията блогър, когото обвиниха в подбуждане към гражданско неподчинение и бунт, само защото е пейстнал информация за предстоящ екологичнен протест в блога си. Номерът, естествено, не мина. Направиха безплатна услуга на Мишел, като му осигуриха допълнително публичност в масовите, традиционни медии. Даваха го по телевизора, водеха се разгорещени дискусии в интернет и въпросът постепенно утихна. (бел.ред и това е учудващо?)

Но за мен продължава да бъде интересно кой може да има зъб на свободните медии и защо?

Най-лесно е да обвиниш правителството и държавната власт, но няма да бъде коректно. Доста политици станаха блогъри, освен това за гафовете на държавата има кой да се грижи и кой да й бърка в окото – това са много по-масовите печатни медии, които бълват милионни тиражи и най-следените предавания по електронните медии. Блоговете са прощъпулник, който не само, че не пречи на държавната власт, но тя дори не го и забелязва. Шумът, който идва от традиционните медии е прекалено голям. (бел.ред: и защо решихте, че останалите го забелязват чак толкова? На фона на толкова помияри и мръсотия по улиците, трябва и на вашите глупости да се шашкаме...)

Тогава кой може да те мрази само за това, че имаш блог? И, което е по-интересното, защо?

Най-невинната част от омразниците са анонимните интернет хейтъри. Те са неизкореним бурен, който преди вирееше из форуми и чатове, а сега плъзна и по блоговете. Но тъй като повечето блогове забраняват достъпа на подобни тролове до коментарите си, хейтърите се принудиха да регистрират собствени блогове, от които анонимно да сеят омраза и жлъч по всичко живо под слънцето. Как да се защитиш от тях? Като спреш да им обръщаш внимание. Хейтването е кофа с вода, излята в пустинята, ако бъде оставено без коментар. (бел.ред: ХАХАХАХАХА! Може би затова бяхме положени на системен тормоз от страна на различни блогъри! Наричаха ни "терористи", "извращения" и ни заплашваха със съд! А вероятно тази интересна статия не е написана, заради нас, а защото за пореден път създавате "креативно съдържание", хахахаха)

Доста основателна причина някой да те мрази, защото блогваш, е и завистта. Сред блогърите има доста успешни хора на изкуството, брилянтни технически специалисти, ръководители на фирми и дори – политически лидери. Тези хора са обект на завист от страна на всички нереализирани в тяхната област миши душици, които не само, че завиждат за успехите, но мразят и заради публичността, която личният блог осигурява на успелите. Как да се защитиш от тях? Дай им поводи да те мразят още повече – говори разточително за прогреса в личния си живот, споменавай всички успехи и внимателно отбягвай обратната страна на медала. Защото медалът винаги има обратна страна. Но те не бива да знаят това. Накарай ги да те мразят до степен, в която собствената им омраза ще ги унищожи. А ти стой индиферентен и гледай отстрани как корабите им потъват в бездънното море на завистта. (бел.ред: ха-ха-ха-ха-ха-ха. Нямаме коментар, наистина! )

Омразата към определен блогър може да се корени и в лични причини. Ако някой по дефолт не те харесва в живота, няма да хареса и блога ти. Как да се предпазиш? Забранявай достъпа на тези хора до собствената си медия и ги разкарай от живота си по принцип. Но не забравяй Християнския принцип – „прости на враговете си, за да се опростят собствените ти грехове”. Ти също не си безгрешен! (бел.ред: морални принципи в блогър?!?!? Интересно..да се проучи..)

Идеологическата ненавист е най-опасна. Ако проповядваш политически, религиозни, икономически или други идеи, които касаят големи социални групи, със сигурност ще се сблъскаш с много хора, които не са съгласни с теб. Заслужава си да изслушаш по-интелигентните от тях. Току виж си открил „пукнатини” в собствената си теория и чуждата гледна точка ще ти помогне да ги запълниш. Така ставаш по-съвършен в идеите си, защото си „сверяваш часовника” с истинския живот навън.

Интерактивността на новите медии е най-голямото им предимство, не го подценявай и не си запушвай ушите за критиките, колкото и неприятни да са на моменти. Отстоявай своето интелигентно, а когато някой си позволи да прекрачи границата на учтивото общуване и размяната на идеи, когато започнат обидите, грубите изрази и нападките на лична основа, просто можеш да филтрираш „шума’ в блога си, като използваш същия подход като при хейтърите – игнорирай.

В заключение искам да напомня, че свободата на словото и свободата на гражданските обединения е гарантирана от Конституцията, която е Основен закон. Ако почувстваш лична заплаха, можеш да се обърнеш към съда, горещите линии за вредно съдържание в Интернет и отговорните български и международни институции, които в случая стоят зад гърба ти. (бел.ред - зад гърба на криминалните блогъри много скоро ще застане по един много мургав, много здрав и много татуиран ром в стая 2х2 с решетки! От догодина вашите криминални интернет-връзки ще бъдат следени от МВР!!! И като става въпрос за тези органи и за свободата на изразяване, смятаме да цитираме едно прекрасно и обогатяващо съдържание от блога на г-н асктишо, който ни нарича "хейтъри":


"Много ясно, че картината на жената с голите цицки и гаврошчето не показва истината за Френската революция, тъпа путко заспала, това не е документална фотография, а художествена метафора. Съвсем естествено, Пиотровски е пресъздал баташкото клане през призмата на собственото си творческо възприятие. За сведение на госпожица Балева, понеже очевидно е твърде тясно специализиран изкуствовед (и твъре тясно ограничена личност, бих добавил), историческата наука се базира само и единствено на писмени исторически извори. Всичко друго са предположения, хипотези и митове, но те нямат никаква историческа, никаква научна стойност. Произведенията на художественото изкуство също. Не знам каква сензация точно търси тази патка, но има голяма вероятност нейният изследователски проект да й покаже грозното лице на черния Пи Ар."

Не е ли забавно..

)

Ако пък случайно ти, който четеш този материал, разпознаваш себе си в една от горните категории, искам само да ти кажа колко много се смях на плажа веднъж, докато едно куче лаеше по изгряващото слънце. Не можеш да спреш естествения ход на нещата, колкото и да ти се иска. Потърси решението на проблема вътре в себе си! И блог да три е на помощ!


Три пъти медицинска помощ и за вас! С нетърпение очакваме още такава продукция от блогърите! Могат да си го обявят за точка от дневния ред на позорното събитие Блогкамп'08!!!


П.П. Нарочно не поставяме линкове към оригиналните статии, защото не искаме да участваме в блогърският хипертекстов вирус! Отказваме да поставяме линкове към блогърски тъпотии, освен в някои изключителни случаи.

сряда, 30 януари 2008 г.

Прекрасна новина!

Преглед на печата...


МВР ще знае по всяко време на денонощието
кога сме били в интернет, на кого сме пращали имейл или съобщение по ICQ, както и с кого сме говорили по телефона, използвайки глобалната мрежа, пише в. Сега

Това става ясно от публикувана вчера в "Държавен вестник" съвместна наредба на вътрешното министерство и на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения (ДАИТС)

Данните за действията в интернет, както и за разговорите ни по фиксиран и мобилен телефон ще са достъпни в реално време за служба "Оперативно-техническа информация" на МВР, но без самото съдържание на разговорите и кореспонденцията.

Според наредбата обаче всички телефонни оператори и интернет доставчици са длъжни да осигурят на МВР "пасивен технически достъп чрез компютърен терминал" до съхраняваните данни. Телефонните оператори вече са осигурили такъв достъп, тъй като и досега в законите имаше такова изискване. Те съхраняват данни за това от кой номер е дошло повикването, от коя клетка, ако обаждането е от мобилен телефон, и колко време е продължил разговорът.

Новото е, че обхватът се разширява и с тотално следене на интернет, което ще започне от 15 март догодина. Вече ще се събират данни за времето, в което потребителят е седял в мрежата, за изпращача и получателя на всяко съобщение, както и за началото и края на разговорите в мрежата през програми като Skype. Информацията трябва да се съхранява от операторите в продължение на 12 месеца.

Наредбата изисква всяка година до 31 март операторите да дават отчет на министъра на вътрешните работи колко пъти са предоставяли събраните данни на компетентните органи - прокуратура, следствие, спецслужби и др., колко пъти не са могли да го направят и по какви причини. Тази информация ежегодно ще се праща и на Европейската комисия.



Нищо по-хубаво от това! Евала на г-н Петков и на ЕС!

Какво значи това за нас, обикновените хора?

  • Полицията вече ще знае кога блогърите гледат педофилско и бабешко порно!
  • Полицията вече ще знае кога и на кого блогърите-мутанти продават органи и деца! Досега си говориха по скайп и си мислеха, че понеже за провайдърите няма retention, ще се измъкнат чисти, ама НЯМААА!
  • Всички проклети мутанти, които си правят бозавите протестчета и се борят против нас и против г-н Петков ще могат да бъдат открити своевременно и разпитани
  • Като резултат, след 15 март 2009-та година, поне 2/3 от мутантите-блогъри ще преустановят публикуването на менталните си пръдни!
  • Няма да има нужда да се набутваме със закупуване на бръмбари и миникамери за смотаните им блогърски събития, които пазят в тайна!

Това е един добър ден за Българската Демокрация! Това е един прекрасен ден за човешкият вид. Ние вече правим залагания кои ще са първите блогове, които ще прекратят съществуването си и кои ще са първите уроди, минали в нелегалност!


И все пак - остават още неща, които трябва да се направят. Все още няма закон, които да ограничава смотаната, малоумна Вогонска блогърска пръд...поезия! Въпреки, че 99% от блогърите-литературни дейци са педофили и бабоеби, ще останат 1% олигофрени, които ще продължат да генерират абсолютно безсмислен трафик в интернет.

Също така, все още няма закон, забраняващ Уикипедофилията, за жалост!

Но ние сме оптимисти! Днес ще празнуваме! УРА!

понеделник, 28 януари 2008 г.

Нови съюзници в борбата срещу мутантите!

Имаме нови приятели от САЩ! Съюзници в борбата срещу блогърщината и нескончаемата простотия бликаща от всички възможни блогърски отверстиета!

http://www.blogit.com/Blogs/Blog.aspx/Idiotic_Blog/


Този пич е правил анализ на типовете блогъри и е стигнал до сходни заключения!

Ние му желаем успех и се надяваме на плодотворна взаимна работа!

четвъртък, 24 януари 2008 г.

Още за срамното събитие!!!



Тъй като нашата организация живо се интересува от планираното от мутантите събитие BlogCamp 2008, ще ви държим в течение за всички новости и коварни планове на тези обществено-опасни дегенерати!

Оказва се че наглостта на блогърите е минала всички граници! Регистрирали са си домейн и са направили (доста недодялан разбира се) сайт! Зад това подозираме стои архи-блогърът Богомил, известен опънсорс-трол, известен с това, че дори не допринася на упадъчната ОС идея по какъвто и да е начин, освен чрез спамване!!!

За лого, мутантите използват някаква мастия, застанала в заплашителна поза. Предполагаме, помиярът символизира блогър. Тогава очевидно кучешките фъшкии са продуктът-блог!

Мястото на това позорно за нацията и човечеството място все още го пазят в тайна (вероятно ги е страх от нас и от органите на реда - все пак ще си разменят телефони на дилъри и снимки с педофилско порно).

Нашата организация се сдоби със снимки от една тяхна предишна тайна криминална сбирка! Не можем да пропуснем да ви ги покажем, за да видите мутиралите блогъри в истинската им светлина!


Тук виждате блогър, очевидно в напреднала фаза на блогърски деформации. Без коментар!






Вероятно този блогър току-що е получил просветление за следващият си абсолютно безсмислен пост! Тъжна гледка!



Измежду снимките, които видяхме имаше и отвратителни гей-сцени, които ще пропуснем да ви покажем!

И това е само един вид репетиция! Голямото мутантско събиране предстои и ако не вземем мерки Господ да ни е на помощ!

Хора, осъзнайте се! Трябва да спрем тази мутирала пасмина!

БЛОГЪРИТЕ НА САПУН!

вторник, 22 януари 2008 г.

Официално изявление

Във връзка с някои спекулации в интернет (и блогосферата пълна с говна), нашата организация държи да подчертае следното:

  • Организацията Е@ем Блогъри! не списва блог. Нашият сайт се хоства на blogger.com с цел инфилтриране в мутиралата блогърка общност и подривна дейност отвътре.

В популярната сред изродените блогъри интернет-енциклопедия Уикипедия (списвана от Уикипедофили и Уикипедерасти) пише следното:

Блогът (съкратено от английското weblog) е вид уебсайт, където се пише, както в дневник, а новите попълнения са в обратен хронологичен ред. Блоговете често предлагат коментари или новини за определена тема, като храна, политика, култура, екология, социални проблеми, икономика, градска и суб-култура, или местни новини; други служат като лични дневници. Типичният блог съдържа текстова част, снимки или рисунки, връзки с други блогове и уебсайтове, които по някакъв начин са обвързани с общата тематика на блога. Като цяло този вид уебсайтове наблягат главно върху текста, но има и такива, които наблягат върху фотографията, аудио или видео файлове.

При все че Уикипедалите от куртоазия са пропуснали да споменат и другите масови блогърски теми - педофилия, трафик на органи, домашно-приготвено бабешко порно и т.н, ние не пишем за такива неща. Връзки с деградирали блогове на нашият сайт не съществуват.


  • Организацията Е@ем Блогъри! не е терористична организация - дори напротив - ние сме хуманна революционна организация, бореща се за един по-добър свят без насилие, провокирано от страна на мутанти и трафиканти на органи, списващи блогове.

Примери за терористична организация - Уикипедия (педофилски и педерастки тероризъм), Гугъл (зла световна корпорация, индексираща блогърски пръдни), свидетелите на Йехова (лъжат хората, че са виждали Йехова) и т.н. Ние накратко сме добрите в случая.

  • Нашата организация няма за цел някакви малоумни SEO експерименти.

Това се подразбира, защото за нас Гугъл са врагове на народа. Отделно, при нас битува мнението, че всички хора, занимаващи се с това са умствено увредени. Сайтове като Alexa и Google Trends спомагат цялата тази конспирация, целяща да се изземват средства от БВП, с които да се хранят маса некадърници, занимаващи се с SEO и пропаднали блогове. В момента изработваме пакет от конкретни мерки, които ще изпратим до Гугъл, за да се прекрати цялата изпърдяна блогърска еуфория свързана с глупости като "линк байт", "пейдж ранк" и тем подобни измислени педерастки термини, използвани от блогъри и педерасти.


Надяваме се зловонните публикации по наш адрес да бъдат прекратени. В противен случай ще се свържем с нашите мастити адвокати, за да разрешим проблема по съдебен ред.


Благодарим за вниманието!

събота, 19 януари 2008 г.

BlogCamp 2008 - WTF?!?

Наши агенти наскоро попаднаха на информация за това срамно събитие!


Защо мутиралите блогъри се събират? Ето ги причините:

  • Координират криминалната си дейност!
  • Разменят си home-made педофилско порно!
  • Разменят си контакти на дилъри на амфетамини!
  • Заразяват и други хора, пращайки ги в ада на блогърщината
  • Опитват се да пишат блогърка пръд...поезия!

Нашият екип заявява, че ще направи всичко възможно да осуети тази срамна за човечеството и страната проява!

Нашите цели са:

  • Саботиране на мероприятието!
  • Съдействие на органите на реда!
  • Провеждане на информационна кампания сред населението, защото малко хора имат идея какви рискове крие такава проява!!!

В момента, ние изграждаме стратегия как да предотвратим тази гадост!

Хора, вие май не разбирате колко СЕРИОЗНА е ситуацията!

Дано да ги спрем, преди да е станало късно!!!

вторник, 15 януари 2008 г.

Епохален труд на нашите другари от dreal.net

Наскоро нашият екип попадна на следния труд, публикуван в авторитетната интернет-енциклопедия "Всичко за един лев".

Нашият екип благодари на смелите автори на това проучване! Браво, вие сте истински пазители на човешкият вид!

Вероятно ще се запитате защо това не е публикувано в Уикипедия? Ами много просто! Уикипедия се списва от уикипедали и уикипедофили!!! Много от тях са също и мутирали блогъри! На уикипедия не може да се има доверие, особено след като евреите-уикипедофили затриха статията в щатската уикипедия, свързана с организацията-майка GNAA

Нека да преминем към това ВЕЛИКО четиво:

------------------------------------------------------------------------------

Свободният блог е дневник на стомашно-чревната активност на даден свободен индивид в свободното му време, разпространен под свободен creative commons лиценз. В него задължително се включват и разкази за корупцията, екологията, борбата срещу несправедливият клептократичен строй, иначе блогът не е точно свободен. Авторите обикновено страдат от опасната делюзия, че стоят над властта и че масата селски труженици, посетители на БИАД и циганите във Факултета (накратко 99% от населението на Абсурдистан) четат блоговете им. Според изтъкнати психолози и журналисти, авторите на свободните блогове са най-обикновени влечуги със сексуални девиации или просто умопомрачени параноични индивиди. (бел.ред: и най-вече мутирали!) Последното се подкрепя от факта, че поне два пъти в месеца, някой автор на блог се оплаква от полицейско насилие или нарушаване на личното му пространство от страна на НСБОП, Извънземните и Масоните.

Свободният блог е особено застрашаващо националната сигурност нещо. Ако попаднете на такъв, свържете се незабавно с КиберЯвор или най-близкото управление на МВР. (бел.ред: там г-н Петков ще им начупи тъпата кратуна!)

Свободният блог е трудно подаващо се на обяснение явление, затова ще се опитаме да пресъздадем такъв, за да се сдобиете представа от какво да се пазите.




Свободен блог на FreedomKeeper *


Ден 1. Сутринта пих едно кафе на гладно и след това се изаках. Съседите правят ремонт и вдигат ужасен шум. Мисля да събера петиция с подписи от блока (че и от съседния блок) и да им я закача на вратата да ги видим кво ще правят. Гадняри такива. Докато чаках на спирката ми къркореха червата. Навън пече прекрасно слънце и гледайки градинката до една бензиностанция през стъклото на автобус 280, пак се присетих за гадовете, които изсичат горите ни! Ей, глупаци, знам че ми четете блога, затова да ви *** *******! (бел.ред: забелязват се типичните изразни средства на мутиралите блогъри)


Ден 2. Същата работа, само че този път бях ял патладжани и подпръцквах весело в офиса. Много готино. Купих си на обяд една луканка и един хляб на филийки. Познайте какво стана, реших както обикновено да прочета какво пише на етикета. Оказа се, че срокът на годност на луканката изтекъл вчера. Ужас! А аз изядох вече три сандвича! Стомаха ми се разкъркори, а не мен ми се придрайфа! Веднага вдигнах телефона и се обадих в комисията за защита на потребителя (мислех първо на бърза помощ, ама пуст граждански дълг..). Напсувах майките, бащите, сестрите и кучетата на тия от супермаркета. Попитаха ме за едни цифрички и буквички долу под баркода. В този момент разбрах, че срокът на годност бил до следващият месец. Пфу, фалшива тревога. Но в днешни времена трябва да си винаги нащрек, все пак живеем в гражданско общество!!! (бел.ред: и жалко! Трябва да направят супермаркет за блогъри и вътре да продават само 30-годишно аржентинско месо!)

Вечерта пих 3 големи гроздови и се изаках. После четох свободните блогове на Пешо12, Ставри и lumpen. Горките пичове, и те се оплакват от чревни неразположения...


Ден 3. Цял ден червата ми къркорят, което е сигурен признак, че КиберЯвор е заредил апартамента ми с бръмбари. Обещавам утре да си купя ЕМ скенер и да проверя цялата къща. Ще напиша постинг за това. Май бях чел нещо по въпроса в един друг свободен блог. Да, сега се сетих! В блога на
masterobserver пичът беше писал че е изпръскал 3 флакона райд и си решил проблема. След това поне за месец спрели да му къркорят червата и оригнята му миришела на лимон. Мамицата им мафиотска и олигархична, ще ми слагат бръмбари и ще слухтят, а?!?! Какви сте вие, бе? Знаете ли кой съм аз и каква потенциална многомилионна аудитория има моят свободен блог, а?!? Пуснал съм си awstats, бе глупаци такива, имам 115 уникални посещения на ден! (бел.ред: имаш и 115 неуникални, типични за блогърите мутации!)


Ден 4. Днеска разбрах, че олигофрените от M$ искали да пробутват някакъв OOXML стандарт. Алооо, чифути такива, народни изедници, кой ви дава право да правите такива неща бе? Да си призная честно, не знаех за какво става въпрос и се зарових в Уикипедия. Оказа се още по-лошо, отколкото съм мислил! Било там нещо само за офис, пък аз ползвам OpenOffice от два месеца, щото бях чел статия за това в един свободен блог, там пишеше че всички свободни блогъри го ползват! Тия майкрософтски цигани, само да се пробват с тоя OOXML в България, ще направя електронна петиция, ще организирам протест и ще залея офиса им с боя! Мърлячи! (бел.ред: типично мрънкане, свързано с упадъчния опънсорс софтуер, типично за блогърите!)

Вечерта ядох боб. Горките ми колеги утре в офиса. Те от леко подпръцкване се оплакват и отварят джамовете (ебати изнежените лигльовци). Утре направо ще ги изселя!!!


Ден 5. Днеска окончателно разбрах, че България е 100% комунистическа държава! Какво е това червеното в знамето, бе?!? Веднага ще пусна електронна петиция да го сменят с някакъв друг цвят! Знам, че все още има истински свободни хора в тая държава и че комунистическият режим не ги изсели всичките в чужбина! Хора, протести трябва да вдигаме, ние гражданско общество ли сме или лукови глави?!? Аман от турци и комунисти вече!!!

Иначе за боба кво да кажа...такива експлозии, такова нещо! Не съм виждал още такова чудо, описано в друг свободен блог!

Много сме, силни сме! Днес - свободната блогосфера. Утре - свободните разхлабителни! Ура!


Ден 6. Днеска ядох банички с боза докато стояхме по плавници и строяхме стена от кашони на една пешеходна пътека. Само така може да защитим
Рила. Не може някакви мафиоти да я приватизират без пари. Цяла фабрика за лепило е това! От бозата ме разхлаби и пръднах за да им покажа, че живеем в гражданско общество. Много сме, силни сме!

P.S. Един изнервен от задръстването чичко слезе от ладата си и ни изгони. Не разбира ли, че го правим за него? Заслужава да продължават да го ограбват! (бел.ред: БРАВО НА ЧИЧКАТА!!! САМО ТАКА СЕ БРАНИ ЧОВЕШКИЯТ РОД!)


Ден 7. Днеска си отварям блога и кво да видя!?! 500 Internal server error!!! Майка им жална на тези масони дето ме цензурират, бе!!! Ние в свободна държава ли живеем или в съветска република?!?

За наказание, очаквайте в най-скоро време да напиша статия на тема "как да се крием от КиберЯвор, използвайки GnuPG и SSL!!! Сигурен съм, че широката ми аудитория ще го оцени!

P.S. КиберЯворе, знам че ми четеш свободният блог! Мри в кофите ченге такова!!!

(бел.ред: типичната параноя, плод на блогърските генетични изменения!)


Нашият екип не познава авторите на тази публикация и все пак сърдечно благодари на тези неизвестни съюзници на нашата кауза! Ако случайно ни открият, ще получат автоматично членство в нашата организация, без да се налага да гледат GayNiggers from outer space, без да се налага да тролстват форуми, да слушат дискове на Азис или да ходят на митинг на БСП!

Ние сме с вас, другари! Ако някой от тези мутанти ви посегне, ние ще ви защитим!!!

понеделник, 14 януари 2008 г.

Нашият манифест!

Джеймс Джойс ака Курошин (http://www.kuro5hin.org/story/2004/2/2/171117/8823 ) е написал една чудесна публикация още през 2004-та година, описваща блогърската заплаха и защо трябва да се борим!

Нашият екип благодари на този велик човек! Неговият труд ще преведем на български и ще използваме като наш манифест!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Всички вие тъпчещи се с еспресо, ползващи iMac (бел. прев: в България: саморъчна щайга или лаптоп от МЕТРО под линукс), живеещи в предградията (бел.прев: в България - Люлин и Младост), работещи "интелектуален труд" бели (бел.прев: съмнително), които не пишете нищо креативно, освен (с повече късмет) в сферата, в която работите! Повечето от вас си мислят, че пишат нещо оригинално и допринасяте нещо, слагайки глупавите си писания под Creative Commons лиценз само защото така е модерно. Мислите си че разбирате от блогване, понеже поназнайвате HTML/CSS, но истината е че поне 40% от блоговете ви ползват стандартни темплейти. И си поствате малоумни снимки, в които гледате умно или се правите на митични същества!

ВИЕ ИЗМИСЛЯТЕ ДРАЗНЕЩ ЖАРГОН ПРОСТО ЕЙ ТАКА!

Думата "уеблог" би била приемлива. "Блог" би могло да се изтърпи. Обаче тези:

  • Блогосфера
  • Травъл блог
  • Блогрол
  • Моблог
  • Блогстрийм

просто вбесяват!!!


ВЪВ ВСИЧКИТЕ ВИ БЛОГОВЕ ПИШЕ ЕДНИ И СЪЩИ ТЪПОТИИ!

Може и да има смисъл да има един блог на тема. Дори 20. Обаче 20.000 вече е прекалено! Повечето блогове се списват от Американци (бел.прев ехх...да беше така!) и в тях се говори предимно за тези неща:

  • Президентски избори (бел.прев: тук става въпрос за всякакви избори)
  • Икономика
  • Политика
  • Блогване (бел.прев ще рече мутантския начин на живот)
  • FOSS (бел.прев: АМАН!)
  • (бел.прев): всякакви петиции, протести, тъпа поезия, педофилство, педерастия и оплюване на т.нар "селяни"

Достатъчно е да се прочетат 2-3 блога и там ще се намери всичко по тези въпроси. Всички останали блогове са АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНИ!!!


бел.прев: следват коментари по отношение на техническото обезпечаване, които ще спестим, защото включват детайли как да се борим срещу шибаните блогъри, които са част от нашия таен DoS арсенал!


ВИЕ СТЕ ШИБАНИ ТЪПАНАРИ! (бел прев. ЕВАЛА, ДЖЕЙМС!)

Простотията на блогърите е очевидна, когато станат емоционално-обвързани с малоумните тези, които защитават. Когато това се случи, тези кретени и мутанти правят всякакви логически (бел.прев: и граматични) грешки, като например грешни аналогии. Ето един пример - откъс от блога на няква мутирала идиотка:

"...дори най-безочливите хакери няма да се учудят ако ги арестуват и обвинят, че са проникнали в библиотека и са унищожили и надраскали кориците на всички книги вътре. Точно това се случва, когато дефейсват с безсмислени коментари блогове, съдържащи оригинално и креативно съдържание!"

Браво, ма тъпа краво! Току-що окачестви дрънканиците на милиони олигофрени като безценен безплатен източник на информация! Тролването на тъпи блогове няма нищо общо с унищожаването на книги в библиотеката! Това е все едно да напишеш хиляди страници и да ги закачиш на стената за "предложения и оплаквания"! И това няма да попречи на другите читатели в библиотеката! Затова си затваряй тъпата човка и не се прави на идиотка с умопомрачените си заключения!


ВСИЧКИ СТЕ ОВЦЕ!

Когато обсъждате нещо, за което се правите на много сведущи (нагла лъжа), няколко кретена пишат някаква абсолютна безсмислица и всички останали се съгласяват възторжено. Това се нарича мета-блогване и е абсолютно порочна практика!


ТЪПИЯТ ВИ БЛОГ ОСИРА ГУГЪЛ! (бел.прев: Гугъл: вражеска компания, която индексира тъпи блогове и трябва да бъде унищожена!!!)

Ето заради това, тъпите ви блогове стават дори още по-безсмислени! Преди време, тъпите ви блогове бяха разпръснати простотии и мрънканици. Сега, те вече тровят Интернет!

Ако търсите в Гугъл за някой специфичен термин, първите резултати са от шибани синдикирани блогъри (бел.прев: НА САПУН!), които пишат абсолютни безсмислици и си ги линкват помежду си! Trackback и тем подобните глупости са като хипертекстов вирус! Гугълският page rank не е измислян, за вашите КРЕТЕНСКИ блогове, където от 1000 страници, всяка една от тях се линк-ва с останалите 999!!!

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ (бел.прев: нашият екип има друга гледна точка и ще я споделим вместо тази на авторът):

Вие блогърите сте мутирали олигофрени и боклуци! Трябва да бъдете изкоренени, защото освен че сте заплаха за Интернет, сте заплаха и за човечеството!

ПРОТИВ БЛОГЪРЩИНАТА! ДА ЖИВЕЕ ХОМО САПИЕНС!

сряда, 9 януари 2008 г.

The Infinite monkeys theorem
















The infinite monkeys theorem е теорема от теорията на вероятностите и статистиката, която гласи, че една маймуна, натискаща случайни клавиши на пишеща машина в определен период от време, клонящ към безкрайност, рано или късно ще успее да напише всичките творби на Шекспир. Теоремата има различни разновидности (свързани най-вече с броя маймуни). За целите на този пост ще разгледаме разновидността на теоремата, включваща достатъчно голям брой маймуни, нека са хиляди, милиони, няма значение.

Теоремата има просто доказателство. Разглеждаме всеки натиснат клавиш като независимо случайно събитие. Нека за по-просто клавиатурата има 30 клавиша (колкото азбуката) и маймуната трябва да напише само думата "шимпанзе" (състояща се от 8 букви). Вероятността това да се случи е 1/30*1/30*1/30*1/30(1/30*1/30*1/30*1/30 или 1/30^8 или 1 делено на 30 на степен осма. 30 на степен осма е едно доста голямо число - 656 милиарда и 100 милиона. Тоест, шансът едно шимпанзе да напише "шимпанзе" е едно на 656.1 милиарда. Несъмнено, шансът да напише трагедията "Ромео и Жулиета" например е хиляди пъти по-малък, но дори да е така, милионите пъти, умножени по 656.1 милиарда, пак представляват число, по-малко от безкрайността. Голямо число, но крайно, изброимо. Ако предположим, че имаме на разположение достатъчно време, маймуната рано или късно ще я напише.

Защо пиша за всичко това? Ами много просто. Сега си представете всички малоумни блогъри на този свят, които творят непрестанно своите глупости, вече години наред.

Да, блоговете (блях) не са явление с голяма история...но сравнете едно шимпанзе с един блогър, който има претенциите да бъде:

* Хомо Сапиенс
* Грамотен
* Интелигентен
* Пишещ някакви смислени неща, които да остави за другите свин...блогъри

На теория, вероятността цялата скупщина малоумни блогъри да създадат някакъв шедьовър е милиони, милиарди пъти по-голяма, отколкото едно или много шимпанзета да го направят.

Но това не се случва!!!

И никога няма да се случи!

Защо, питате се драги сапиенси? Защото това, смотаните блогъри, не са интелигентни хора. Още повече - те не са въобще хора, те са мутанти! Те стоят на по-ниско еволюционно ниво и от шимпанзетата! От интелигентни хомо сапиенси, те са деградирали и са се превърнали в едно посмешище за нашата раса, ЕДНИ ШИБАНИ ОТРЕПКИ!!!

Дарвин е открил естественият подбор и еволюцията. Това е процес на утвърждаване на "полезните" мутации и генетични разновидности, водещи до оцеляването и развитието на вида.

Но блогърите са една грешна стъпка в нашата еволюция, същества, които нямат бъдеще и не могат да допринесат за нашето оцеляване като вид!

Ами замислете се! Повечето са асоциални влечуги, гейове, педеруги, педофили, прекалено грозни и комплексирани злобни човечета и разбира се, пенсионирани агенти на Държавна Сигурност! Как такива изроди биха могли да дадат поколение? Ами никак! Факт!

В моменти като този, в които вече е застрашено продължаването на нашия вид (не само на нашият етнос, ооо не - мисли глобално и действай анално!), ние като народ, раса и вид сме застрашени от тези дегенерати и мутанти!

Историята познава велики хора, борещи се за опазването ни като вид!

Например Адолф Хитлер!!! Прозорлив, велик човек! Ако беше жив сега, сигурен съм че щеше да организира изкореняването на тази ВРЕДНА ГЕНЕТИЧНА МУТАЦИЯ - БЛОГЪРСТВОТО!!!

И така, драги хора! Мислете с главата си! Не позволявайте на тази блогърска измет да ни затрие като вид! Отстоявайте правата си! Не оставяйте на шибаните блогъри да се налагат! Защото рано или късно ще станат мнозинство и тогава с нас е свършено!

НЕ НА БЛОГЪРЩИНАТА!

вторник, 8 януари 2008 г.

Героите на новото време

Днес живеем в един абсурден свят. Следвайки естествения еволюционен процес, Хомо Сапиенс вече е навлязъл във фазата на отмирането си като вид. Това вече се е случвало, случва се и днес, с нас. Специалното в случая е че като първият и засега единствен разумен вид, ще бъдем и първият биологичен вид, който сам се е затрил като такъв.

За какво говоря? Нека оставим настрана проблеми като глобалното затопляне, неразумната консуматорщина, водеща до изчерпване на ресурсите. Да оставим настрана оръжието за масово унищожение, генно-модифицираните храни, Е-тата с които се тъпчем и разбира се, Интернет! Но не това е най-големият проблем на човечеството. Най-големият проблем са...разбира се познахте, ШИБАНИТЕ БЛОГЪРИ!

Подобно на хомосексуалистите, това са индивиди, които не могат да се размножават по естествен път, поради обективни причини. И най-лошото е че бързо въвличат все повече и все повече хора в ада на БЛОГЪРСКИЯТ ЖИВОТ!!!

В тези смутни времена, малцина са героите, опълчили се срещу тази паплач. Истинските герои на човешкият вид, последните мохикани!

И да, България като страна, раждаща предимно тикви (и БЛОГЪРИ ЕСТЕСТВЕНО!#@!@#!@), все пак може да се похвали с няколко светли примера. Примери, които всички нормални хора трябва да следват. Това са хората, борещи се за нашето оцеляване като вид, нашето БЪДЕЩЕ!

Кои са тези хора?


Явор Колев

Шеф на Cybercrime Emergency Response Team-а в ГДБОП. Враг на всичката блогърска измет в България! В тази страна е пълно с генетично-увредени мутанти, които дърпат торънти с детска порнография, онанират и после разпускат, пишещи поредният си МАЛОУМЕН пост в блога си. Блогът, който естествено никой, освен разбира се останалите педофили, не четат.

Повече такива хора трябват на тази държава!!!


На снимката: Явор Колев извършва nslookup през уеб интерфейс на IP адреса на известен блогър. Заподозреният е фен на MILF порно, снимано в Петрич с неизвестни бабички. Подозира се, че става въпрос за блога на Тишо, но слуховете не са официално потвърдени от ГДБОП. Прокуратурата е в процес на събиране на доказателства. Виновният мутант ще си получи заслуженото, рано или късно! В името на човечеството!!!



Румен Петков

Министър на Вътрешните работи. Враг на мутиралата блогърска измет.

Твърди се, че министърът е уринирал навремето във фонтан на центъра на Плевен. Това не е вярно. Уринирал е в устата на първият плевенски блогър, постващ в интернет пространството поредните мрънканици по адрес на местната общинска власт. Естествено, блогърската интернет пасмина отрича това и създава интернет-спекулации. Всички ние знаем, че никой не чете тъпите им блогове, така че техните номера няма да минат.

Министър Петков е лично отговорен за ареста и малтретирането на поредния блогър дето си губи времето да пише глупости, вместо да прави деца. Случаят нашумя в медиите, които вместо да са национално-отговорни и верни на опазването на човешкият генофонд, се застъпиха за блогъра. Голяма грешка, за която ще плащаме ние, нашите деца и внуци!

Поклон пред този герой на България!!!


На снимката: министър Петков на рандеву със задържан пършлив блогър. Малко преди последният да се раздели с 6 постоянни зъба и един бъбрек. Добра работа, господин Петков! Цяла България разчита на вас! Смърт за блогърската пасмина!!!

Типове блогъри




Шибан гей:



Обикновено дизайнер. Обича да поства снимки и да използва педерастки речник изпълнен с блогърски термини. Списват абсолютно безсмислени глупости. Не четете НИКОГА. Освен ако не сте швестер или манаф.

Най-доброто противодействие срещу такива е един хубав бой с полицейска палка по меките китки.






Поетеса:



Обикновено дебела и грозна крава, която си вярва, че допринася с нещо на обществото. За жалост, единствено увеличава фекалната маса в отходните канали и спомага глобалното затопляне, дишайки. НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИРИЧНИТЕ ИМ ИЗЛИЯНИЯ И ПОЕЗИЯТА ИМ!!!! Освен ако не искате да страдате от стомашни неразположения..



Мрънкач:






Вечно недоволен лузър. 2/3 от блоговете се списват от такива. Както бяха описани от авторитетния вестник "Труд" : типични влечуги.





Като начало..

Мразим шибани блогъри! Блогърите са най-тъпата пасмина на тоя свят!

Ще се обоснова накратко:

* Никой нормален човек не им чете глупавите циклофренични мисли. Освен те самите.
* Никой нормален човек не иска да чете логове на стомашно-чревната активност на някакъв шибан лузър. А шибаните блогове сами по себе си са една ментална ПРЪДНЯ!
* Блоговете са форма на протест на шибани мрънкачи, гейове и злобливи човечета. Тези никога няма излязат да си отстояват шибаните права, но няма да се спрат да мрънкат.


Но това не е всичко!!! Защото шибаните блогове в днешни дни достигат нечувани висини на гейството, малоумието и превземките. Т.наречените блогъри:

* като се наплюскат с боб, туршия и парцуца се опитват да пишат поезия или изпадат в някакви малоумни лирични отклонения. Защо питам се аз? Защо след като поетичните им размисли смърдят по-лошо и от изходните продукти на боба и туршията?!?

* Дават съвети и поучават, все едно някой ги е молил за това! Кви сте вие, бе?!?

* Но най-вече е отвратителен начина, по който тия олигофрени се правят на много модерни и cool. Самият им лайфстайл е тъпанарската им терминология, за които ще стане въпрос по-нататък.

* Грозни са и точка по въпроса. Красиви блогъри няма, щото ако изглеждаха добре, нямаше да имат време да пишат глупости, онанирайки пред компютъра.


Що се отнася до блогърската терминология (да, шибаните им превзети думички), ето ги най-дразнещите:

Блогосфера - ще рече множество от олигофрени.

Свободен блог - много ме съмнява някой да знае какво означава това. Обаче блогърите обичат да се правят на свободни и не се стесняват да осмърдяват околното пространство. Затова приемаме че всички блогове са свободни.

Гражданско общество - поредната малоумна фантасмагория, в която вярват тъпите блогъри.



Сега ще кажете, че това тук също е блог и ще сте много прави. Само че този блог вместо да дриска в околното пространство на случаен принцип (подобно на повечето такива), ще дриска само по блогърите.


Целта е всички шибани малоумни и скапани блогове да бъдат тролнати и авторите им най-накрая да разберат, че на никой не му дреме за тях!

Очаквайте продължение..